Alle nieuwsberichten

Nieuwsoverzicht 

Hier vindt u het laatste nieuws van Jonkers hoveniers, voorbeeldprojecten, tuintips en in de rubriek 'Aangenaam' leest u meer over de mensen bij Jonkers hoveniers. Met behulp van de filters, krijgt u een overzicht van de voor u interessante berichten.

Bericht 37 t/m 45 van in totaal 334 berichten.

Mini symposium Natuurintensief beheer

01 juni 2018

In samenwerking met het IKL (Instandhouding Kleine Landschapselementen In Limburg) heeft Natuurpro afgelopen donderdag een mini symposium georganiseerd over Natuurintensief beheer. Jonkers was hier ook bij aanwezig.

Aangenaam: Mark Janssen Voorman projectonderhoud

31 mei 2018

In deze tijd van het jaar is het alle hens aan dek voor onze hoveniers in het onderhoud. Mark Janssen is sinds augustus 2011 voorman projectonderhoud bij Jonkers. Het afgelopen jaar specialiseerde hij zich in natuurontwikkeling en GreentoColour. Maak kennis met Mark!

In actie voor insecten!

28 mei 2018

Het gaat slecht met de vlinders, bijen, kevers, vliegen en alle insecten die zo belangrijk zijn voor de natuur. Twee derde is verdwenen. Verschillende instanties in Nederland luiden de alarmbellen en komen in actie. Zo ook Jonkers. Maar daar hebben wij jouw hulp bij nodig, dus doe mee!

Top 5 perkplanten

02 mei 2018

Vanaf medio mei tot half oktober kun je buiten in je tuin heerlijk genieten van perkplanten. Met deze eenjarige planten verander je jouw tuin in één dag tot een kleurrijke bloemenpracht.

Renovatie voor- en achtertuin in Venlo

01 mei 2018

De familie Wilmer uit Venlo heeft in 2017 een huis gekocht aan de Hogeschoorweg. Direct werd de voortuin aangepakt en afgelopen winter werd ook de achtertuin gerenoveerd. Wij vroegen deze familie naar hun tuinwensen en hun ervaringen met Jonkers.

Aangenaam: Mark van Mierlo projectondersteuner

01 mei 2018

Om alle hoveniers op het juiste moment op de juiste plek te krijgen, is een goede organisatie nodig. Deze organisatie ligt in handen van projectondersteuner Mark van Mierlo. Hij vormt de schakel tussen binnen- en buitendienst, klanten en leveranciers.

Groenste parkeergarage van Nederland

26 april 2018

Op 26 maart werd op de campus van Wageningen Universiteit een nieuwe parkeergarage geopend. Het streven is dat dit de groenste parkeergarage van Nederland gaat worden. Jonkers realiseert samen met Van de Haar Groep het groen rondom, tegen en óp het nieuwe gebouw.

Verhoog de BREEAM-score met een duurzame inrichting van de buitenruimte

25 april 2018

BREEAM is een beoordelingsmethode voor het meten van de duurzaamheidsprestatie van gebouwen. Bestaande gebouwen worden aan de hand van BREEAM-richtlijnen gerenoveerd. Bij nieuwbouw worden op voorhand de BREEAM richtlijnen toegepast. Jonkers adviseert hier graag over.

Help insecten het voorjaar door met Heem en Bollen

30 maart 2018

Nu de lente is begonnen, komen alle insecten weer tevoorschijn. Het is belangrijk dat deze insecten in het vroege voorjaar voldoende voedsel kunnen vinden in bloeiende beplanting. Om dit te stimuleren is het ‘Heem en Bollen’ concept ontwikkeld voor bloeiende planten van vroeg in het voorjaar tot ver in het najaar.