Ontwerp en advies regenwater

Ontwerp en advies regenwater 

Jonkers is gespecialiseerd in moderne technieken om overlast door langdurige droogte en hevige neerslag tegen te gaan. Efficiënte technieken om waterproblemen op te lossen zijn bijvoorbeeld een waterklare (bedrijfs)tuin, retentiedaken, waterinfiltratie en buffervijvers of wadi's.

 

Onze wateroplossingen gaan hand in hand met de toepassing van groen, zodat ook de biodiversiteit ervan profiteert. Samen met u bekijken we graag de specifieke situatie en adviseren we over de meest efficiënte maatregelen tegen overlast door langdurige droogte en hevige neerslag. Als partner van Waterklaar kunnen wij in alle wateroplossingen meedenken. Door vroegtijdig bij een verbouw- of nieuwbouwproject betrokken te zijn, kunnen wij met diverse belangrijke aspecten rekening houden wat het uiteindelijke resultaat ten goede komt. Zo kunt u de watertoets op zo’n manier inzetten dat hij bij u past.

 

Jouw persoonlijke wensen en de mogelijkheden ter plaatse werken wij uit in een gedetailleerd voorstel waarbij we rekening houden met: het beschikbare budget, de actuele watervraagstukken ter plaatse en de mogelijkheden die op het terrein aanwezig zijn. Per onderdeel geven we diverse opties, zodat je zelf jouw definitieve keuzes kunt maken. Ook hierbij voorzien wij jou graag van deskundig advies.

Voor meer informatie over ontwerp en advies regenwater

Groen kleurt!

Neem contact op met Bas Janssen

Rechtstreeks 077 - 7113 708

b.janssen@jonkershoveniers.nl

Bekijk ook onderstaande pagina's 

Subsidie waterklaar

Maak je tuin waterklaar

Waterklare inrichting

Beregening

Beregening