Onderhoud openbaar groen

Onderhoud openbaar groen 

Netjes onderhouden openbaar groen geeft een gemeente een verzorgde uitstraling. Het is jouw groene visitekaartje dat door heel veel mensen wordt opgemerkt: bewoners, bezoekers, bedrijven, iedereen kan het zien en kan er iets van vinden. Om goed voor de dag te blijven komen, is regelmatig onderhoud van openbaar groen essentieel. Jonkers neemt deze zorg graag uit handen.

 

Onderhoud van parken, plantsoenen en sportvelden maakt sinds de jaren ‘70 deel uit van onze dienstverlening. Met ons uitgebreide machinepark kunnen wij elk groenproject effectief en professioneel onderhouden. Dit doen wij met ons eigen team vakkundige hoveniers en met het gedreven team van Noord Limburgs Groen dat grotendeels bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Onderhoudswerkzaamheden kunnen wij voor jouw gemeente uitvoeren op basis van een aanneemsom of op basis van nacalculatie.

Voor meer informatie over onderhoud van openbaar groen

Groen kleurt!

Neem contact op met Bart Jonkers

Rechtstreeks 077 - 7113 707

b.jonkers@jonkershoveniers.nl

Voorbeeldproject 

Onderhoud Park Waterloo in Steijl

Park Waterloo in Steijl wordt onderhouden door Jonkers sinds 2005. Dit park heeft een oppervlakte van 6,5 hectare en bestaat o.a. uit kleurrijke plantsoenen, grasvelden, diverse zithoeken, wandelpaden, bestrating en parkeerplaatsen. Op het terrein staan ook meerdere monumentale bomen. In het voorjaar van 2017 werd een deel van het park door Jonkers hoveniers gerenoveerd.

Bekijk hier alle voorbeelden

Bekijk ook onderstaande pagina's  

Noord Limburgs Groen

Noord Limburgs Groen

Aanleg openbaar groen

Aanleg openbaar groen

Green to Colour

GreentoColour®