Advies hoveniers

Advies 

Bedrijven

Loop je tegen problemen aan met het groen rondom jouw bedrijfspand? Of wil je jouw personeel in de pauze meer laten genieten van groen rondom het pand? Jonkers geeft deskundig advies hoe je jouw bedrijfspand weer meer uitstraling kunt geven met groen. Ook hebben we tips om de biodiversiteit in jouw omgeving toe te laten nemen.

 

Overheden

Datzelfde doen we voor overheden. We adviseren graag hoe je het openbaar groen in jouw gemeente duurzaam en onderhoudsvriendelijk kunt inrichten, én toch de biodiversiteit kunt laten toenemen! We helpen gemeentes graag bij het herinrichten van groen, zodat het meer bestand is tegen de gevolgen van klimaatsverandering. Met als resultaat: een vitale, kleurrijke omgeving waar passanten dagelijks van kunnen genieten.

 

Architecten en aannemers

Bij de bouw van een nieuwe wijk of een bedrijfspand is Jonkers een deskundige partner voor advies over de toepassingsmogelijkheden van groen. In de Design & Construct-fase zitten wij graag met architecten en aannemers aan tafel om mee te denken en te adviseren over de beste manier om groen te integreren in een ontwerp. Door vroegtijdig bij een project betrokken te zijn, kunnen wij vanaf het eerste moment met diverse belangrijke aspecten rekening houden waardoor het resultaat optimaal wordt.

 

Jonkers voor deskundig advies én uitvoering

Of je nu kiest voor >natuurinclusief bouwen, een waterklare woonwijk of een onderhoudsarme bloemrijke bedrijfstuin; Jonkers is specialist op al deze gebieden en denkt graag met jou mee over de best mogelijke optie om jouw bedrijfstuin of gemeente te vergroenen.

 

Op basis van jouw persoonlijke wensen en de mogelijkheden ter plaatse werken wij een gedetailleerd tuinontwerp uit waarbij we rekening houden met: het beschikbare budget, de gewenste materialen, beplanting en uitstraling. Per onderdeel geven we diverse opties, zodat je zelf jouw definitieve keuzes kunt maken.

Wil je advies over bedrijfsgroen en

openbaar groen?

Groen kleurt!

Neem contact op met Bas Janssen

Rechtstreeks 077 - 7113 708

b.janssen@jonkershoveniers.nl

Bekijk ook onderstaande pagina's  

Hoveniers voor bedrijven

Hoveniers voor bedrijven

Retentiedaken

Hoveniers voor overheid

Ontwerp en advies daktuinen

Ontwerp en advies daktuinen