Aanleg bedrijfstuin

Aanleg bedrijfstuin 

Wil je een goede indruk maken op iedereen die jouw bedrijf bezoekt? Dan is een netjes aangelegde bedrijfstuin een mooie binnenkomer! Jonkers hoveniers is specialist in aanleg en onderhoud van bedrijfstuinen sinds de jaren ‘80. We zijn een familiebedrijf met een groen hart. En we benutten al onze kennis en ervaring om een bedrijfstuin aan te leggen die perfect past bij jouw persoonlijke wensen. Ook als jouw bedrijf een goede BREAAM-score wil behalen ten behoeve van de investeringsvoordelen, kunnen wij jou helpen dit te realiseren.

 

Ons team bestaat uit vakkundige hoveniers die garant staan voor een uitstekende kwaliteit. De garantie varieert per ontwerp en varieert van één tot tien jaar. Aan de hand van het tuinontwerp maken wij een offerte voor de aanleg .

Voor meer informatie

over de aanleg van een bedrijfstuin

Groen kleurt

Neem contact op met Frank

Rechtstreeks 077 - 3544 201

f.janssen@jonkershoveniers.nl

Voorbeeldproject 

Sylvan kiest voor een natuurlijke benadering

Het bedrijf Sylvan in Horst hecht veel waarde aan biodiversiteit. Jonkers hoveniers voorzag een deel van de tuin door kleurrijke vaste plantenborders, aangeplant volgens het GreentoColour®-concept. Ook brachten we een biotoop aan, die is voorzien van een wadi en is ingezaaid met wilde bloemen van Heem.

Bekijk hier alle voorbeelden

Bekijk ook onderstaande pagina's 

Ontwerp bedrijfstuin

bedrijfstuin onderhoud

Onderhoud bedrijfstuin

Noord Limburgs Groen

Noord Limburgs Groen