Aanleg voorbeelden voor een bedrijfstuin

Voorbeelden aanleg bedrijfstuin 

Klant volledig ontzorgd dankzij integrale aanpak terreinrenovatie

Aan de Drie Decembersingel in Blerick ligt het hoofdkantoor van de Zorggroep. Toen de Zorggroep dit pand aankocht, was het buitenterrein toe aan een grondige renovatie. Het afwateringssysteem functioneerde niet meer en de Zorggroep had meer parkeergelegenheid nodig voor personeel en bezoekers. Ook mochten de parkeerplaatsen omgeven worden door groen. Jonkers kreeg de opdracht, en samen met Joop Goossens Civiele Techniek vlogen zij deze renovatie integraal aan.

Huis van de Gemeente Peel en Maas omringt door sfeervolle beplanting met jaarrond belevingswaarde!

Rondom het gemeentehuis van Peel en Maas in Panningen heeft Jonkers in november en december nieuwe beplanting aangebracht. Het ontwerp van deze openbare ruimte komt van Plangroep Heggen B.V. i.c.m. Gemeente Peel en Maas In de nieuwe situatie is het centrum van Panningen met het Huis van de Gemeente en het achterliggende park met elkaar verbonden. Jonkers hoveniers realiseerde de groene verbinding.

Groenste parkeergarage van Nederland

Op 26 maart werd op de campus van Wageningen Universiteit een nieuwe parkeergarage geopend. Het streven is dat dit de groenste parkeergarage van Nederland gaat worden. Jonkers realiseert samen met Van de Haar Groep het groen rondom, tegen en óp het nieuwe gebouw.

Historische gedenkplek op Park Waterloo in Steijl sfeervol gerenoveerd

Park Waterloo in Steijl wordt onderhouden door Jonkers hoveniers sinds 2005. In het voorjaar van 2017 werd o.a. een historische gedenkplek in het park door Jonkers hoveniers gerenoveerd.

Sylvan kiest voor een natuurlijke benadering

Het bedrijf Sylvan in Horst hecht veel waarde aan biodiversiteit. Jonkers hoveniers legde hier kleurrijke vaste plantenborders aan en een biotoop die is voorzien van een wadi en ingezaaid met wilde bloemen van Heem.

Jabro Tools B.V. creëert kleurrijk visitekaartje met gerenoveerde bedrijfstuin

Het management van Jabro Tools vindt het belangrijk dat het bedrijf er representatief bij ligt. Een kleurrijke en verzorgde bedrijfstuin maakt daar onderdeel van uit. Jonkers hoveniers heeft dit voorjaar de voortuin gedeeltelijk gerenoveerd.

Groene aankleding van bedrijfsterrein heeft positief effect op gastbeleving

Wanneer het gaat om gezondheid en fitheid, dan speelt groen in onze omgeving een grote rol. Ook bij Fit Focus in Venlo is er aandacht voor groen. In het najaar van 2015 plantte Jonkers hoveniers een nieuwe boom bij deze sportschool, die het uitzicht vanuit het café van de sportschool verfraaid.

Investeringsaftrek voor het versterken van biodiversiteit

In 2015 is het voor bedrijven voordelig om te investeren in biodiversiteit. Dit staat opgenomen in de Milieulijst 2015.

Sylvan verrijkt bedrijfstuin met kleurrijke bloemenweide en diervriendelijke biotoop

Het bedrijf Sylvan in Horst hecht veel waarde aan duurzaamheid. Dit komt onder meer tot uiting door hun nieuw ingerichte bedrijfstuin.

Bedrijfstuinaanleg

Terug naar aanleg bedrijfstuin