BREEAM keurmerk

BREEAM keurmerk 

BREEAM is het meest gebruikte duurzaamheidskeurmerk ter wereld. Het is een beoordelingsmethode voor het meten van de duurzaamheidsprestatie van gebouwen.

 

De diverse disciplines van Jonkers leveren een bijdrage aan een positieve BREEAM-score van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Denk bij het inrichten van de buitenruimte aan oplossingen met betrekking tot water, natuur en groene daken.

 

We denken graag vanaf de ontwerpfase mee, voor een zo groen en natuurlijk mogelijk gebouw. Deze duurzame inrichting van de buitenruimte levert uw bedrijf vele voordelen op! Een groendak draagt bijvoorbeeld bij aan de biodiversiteit in de omgeving, én heeft ook de eigenschap dat het gebouw minder gevoelig is voor hitte of kou vanwege de isolerende werking.

Lees ook de BREEAM-folder die Jonkers in samenwerking met diverse partners heeft ontwikkeld. En bekijk ook eens deze informatieve BREEAM-flyer van Natuurpro.

Voor meer informatie over BREEAM

Groen kleurt!

Neem contact op met Jos

Rechtstreeks 077 - 7113 705

j.jonkers@jonkershoveniers.nl

Voorbeeldproject 

Sylvan

Het bedrijf Sylvan in Horst hecht veel waarde aan biodiversiteit. In 2013 voorzag Jonkers een deel van de tuin door kleurrijke vaste plantenborders, aangeplant volgens het GreentoColour®-concept. Ook brachten we een biotoop aan, die is voorzien van een wadi en is ingezaaid met wilde bloemen van Heem.

Bekijk hier alle voorbeelden

Bekijk ook onderstaande pagina's  

Daktuinen

Daktuinen

Natuur

Natuur

Verhoog BREEAM score

Verhoog jouw BREEAM score