Noord Limburgs Groen

Noord Limburgs Groen 

Noord Limburgs Groen (NLG) is een allround groenvoorzieningsbedrijf met een sterk sociaal-maatschappelijk DNA. Samen met BTL Venray BV en Herman Vaessen uit Maasbree heeft Jonkers NLG opgericht in 2006.

 

Vanuit de eigen locatie in Blerick kan NLG alle ambities als zelfstandige en professionele groenvoorziener verder uitbouwen. De samenwerking met de drie aandeelhouders BTL, Herman Vaessen en Jonkers blijft van kracht. “Door deze krachtenbundeling kunnen we onze klanten met alle vragen en wensen in de groene buitenruimte van dienst zijn én bieden we aan al onze medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt een bijzondere ontwikkelingsmogelijkheid”, zegt Rob Vercoulen. “Dát maakt NLG veelzijdig en van betekenis voor klant én maatschappij!”

Voor meer informatie over Noord Limburgs Groen

Groen kleurt!

Neem contact op met Frank

Rechtstreeks 077 - 3544 201

f.janssen@jonkershoveniers.nl

Voorbeeldproject 

Noord Limburgs Groen haalt grote onderhoudsprojecten binnen

Jonkers hoveniers helpt graag mee om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een leuke baan te helpen. Dit doen we als combinant van Noord Limburgs Groen, dit is een samenwerkingsverband tussen drie hoveniersbedrijven. Jonkers hoveniers is erg verheugd met het binnenhalen van nieuwe projecten, waaronder een groot onderhoudsproject op Greenpark.

Bekijk hier alle voorbeelden

Bekijk ook onderstaande pagina's 

Noord Limburgs Groen website

Onderhoud bedrijfstuin

Onderhoud bedrijfstuin

Onderhoud openbaar groen

Onderhoud openbaar groen