GreentoColour® voor een gegarandeerd kleurrijk plantvak

GreentoColour® 

Jonkers werkt sinds 2011 met het vaste plantenconcept GreentoColour® van vaste plantenkweker Griffioen in Wassenaar. Een concept dat een langdurig en kleurrijk resultaat garandeert. Daarnaast zijn deze vaste planten in staat om goed tot bloei te komen op plaatsen waar andere vaste planten het moeilijk hebben.

 

GreentoColour®-beplanting is uitermate geschikt voor de aanleg van plantsoenen en parken en is eenvoudig in het beheer. Doordat deze vaste planten zeer snel dichtgroeien profiteer je van aanzienlijk minder onkruidgroei ten opzichte van heesterbeplanting. Een GreentoColour®-beplanting is na de eerste zomer al vrijwel volledig bedekt. Door het uitgekiende beplantingsplan is water geven slechts beperkt nodig. Ook is GreentoColour®-beplanting uitermate geschikt voor situaties met strooizout, hitte en andere minder eenvoudige omstandigheden.

Voor meer informatie over GreentoColour®

Groen kleurt!

Neem contact op met Koen Hermans

Rechtstreeks: 077-7113 700

k.hermans@jonkershoveniers.nl

Voorbeeldproject 

Kleurrijke vaste planten sieren Boxmeer

Kleurrijke vaste planten, dat wilde de gemeente Boxmeer langs een belangrijke invalsweg in de gemeente: de Beugenseweg. De bestaande rozenbegroeiing en Laurierkers was uitgeleefd en daardoor aan vervanging toe. Jonkers hoveniers verving in 2013 deze oude planten door onderhoudsvriendelijke GreentoColour®-beplanting. Het werd een groot succes, waardoor inmiddels op meerdere plekken binnen de gemeente Boxmeer de beplanting is verrijkt met dit concept.

Bekijk hier alle voorbeelden

Bekijk ook onderstaande pagina's 

Ontwerp openbaar groen

Ontwerp openbaar groen

Aanleg openbaar groen

Aanleg openbaar groen

Onderhoud openbaar groen

Onderhoud openbaar groen