Natuurlijke vegetaties

Natuurlijke vegetaties 

Stel je eens voor: jouw bedrijf wordt omringd door natuur waarin vogels, vlinders en bijen zich thuis voelen. Met natuurlijke vegetatie rondom jouw pand of perceel bespaar je op aanlegkosten, onderhoud en afschrijving. Maar, je creëert ook een prettige leefomgeving, die zich vertaalt in een laag ziekteverzuim en hogere productiviteit. Daarnaast biedt natuurlijke vegetatie kansen voor het behalen van het duurzaamheidscertificaat BREEAM.

 

Jonkers is partner van Heem natuurontwikkeling. Samen kunnen wij een inheemse kruidenvegetatie rondom jouw pand aanleggen, waarbij we garantie geven op het eindbeeld. Het resultaat: een duurzame (bedrijfs)tuin met een maximale bijdrage aan biodiversiteit en leef- en werkgenot.

Door het maaien van graspaden, het plaatsen van diverse zitgelegenheden in de tuin en door bijvoorbeeld het toevoegen van informatieborden over de natuurlijke ingrepen worden werknemers en bezoekers uitgenodigd optimaal gebruik te maken van de prachtige buitenruimte!

Voor meer informatie over natuurlijke vegetaties

Groen kleurt!

Neem contact op met Koen

Rechtstreeks 077 - 7113 703

k.hermans@jonkershoveniers.nl

Voorbeeldproject 

Sylvan kiest voor een natuurlijke benadering

Het bedrijf Sylvan in Horst hecht veel waarde aan biodiversiteit. In 2013 voorzag Jonkers hoveniers een deel van de tuin door kleurrijke vaste plantenborders, aangeplant volgens het GreentoColour®-concept. Ook brachten we een biotoop aan, die is voorzien van een wadi en is ingezaaid met wilde bloemen van Heem.

Lees meer over dit project

Bekijk ook onderstaande pagina's 

Natuuraanleg

Natuuraanleg

Natuurbeheer

Natuurbeheer

Tijdelijke natuur