Tuinaanleg

Tuinaanleg 

Zie je in gedachte jouw droomtuin al voor je? En zoek je nu een professional die deze droom kan waarmaken? Jonkers hoveniers is sinds 1948 specialist in de aanleg van particuliere tuinen. Wij zijn een familiebedrijf met een groen hart. En we benutten al onze kennis en ervaring om jouw droomtuin werkelijkheid te maken. Wat jouw wens ook is, Jonkers hoveniers kan het realiseren.

 

Ons team bestaat uit goed opgeleide medewerkers die garant staan voor een uitstekende kwaliteit. De garantie varieert per tuinonderdeel van één tot tien jaar. Aan de hand jouw wensen en eventueel een tuinontwerp maken wij een offerte voor de aanleg.

Voor meer informatie

over tuinaanleg

Groen kleurt!

Neem contact op met Bart Jonkers

Rechtstreeks 077 - 7113 707

b.jonkers@jonkershoveniers.nl

Voorbeeldproject 

Gerenoveerde voortuin

Een particuliere klant van Jonkers hoveniers kocht begin dit jaar een huis in Venlo. De beplanting in de voortuin bestond hoofdzakelijk uit coniferen en wintergroene planten en was flink verouderd. De familie wilde graag kleurrijke, vitale planten die gedurende een groot deel van het jaar bloeien en zo een aantrekkelijk aanzicht vormen. Ook werd de voortuin voorzien van organische vormen.

Bekijk hier alle voorbeelden

Bekijk ook onderstaande pagina's 

Tuinontwerp

Tuinontwerp

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Onderhoudsarme tuin

Onderhoudsarme tuin