Tuinaanleg voorbeelden

Tuinaanleg voorbeelden 

Een strakke levende tuin

Afgelopen zomer kon de familie Aarts uit Tegelen volop genieten van een volgroeide, bloeiende en levende tuin. In het voorjaar van 2018 lieten zij Jonkers zowel hun voor- als achtertuin geheel renoveren. De organische ronde vormen in de oorspronkelijke tuin, maakten plaats voor een eenvoudig strak ontwerp.

Nieuwbouwhuis aangelegd met speelse en gevarieerde groeninrichting

Een groene aankleding van het nieuwe woonhuis met een gevarieerde, onderhoudsvriendelijke beplanting. Dat waren de wensen van familie van Ark voor de inrichting van hun tuin.

Genieten van het buitenleven met een ruim terras

Een familie uit Venlo vond in 2017 dat het tijd was om hun terras een opknapbeurt te geven. Het terras is in oppervlakte verdubbeld en afgelopen zomer werden hier al veel uren doorgebracht.

Gerenoveerde voortuin met natuurlijke vormen en elementen

Een particuliere klant van Jonkers kocht begin dit jaar een huis in Venlo. De familie wilde graag kleurrijke, vitale planten in de voortuin die gedurende een groot deel van het jaar bloeien en zo een aantrekkelijk aanzicht vormen.

Tuinaanleg Familie van Dijk

De familie Van Dijk woont sinds een jaar in een prachtig huis aan het Waterloopark in Steijl. Eerst werd de woning ingericht en toen was de tuin aan de beurt. Terwijl William van speelse vormen houdt, gaf Nancy de voorkeur aan een strakke belijning. Mark van Mierlo ging met deze wensen aan de slag en zie hier het resultaat.

In gesprek met de winnaars van de onderhoudsarme border

In 2014 werden Yvonne Bosch en Marcel Verhaegh uit Panningen de gelukkige winnaars van een onderhoudsarme tuinborder van 25m2. Inmiddels zijn er drie jaar verstreken, tijd om weer eens langs te gaan bij Yvonne en Marcel om te vragen hoe de border bevalt.

Droomtuin wordt werkelijkheid

De familie De Gast houdt van tuinieren. Hun nieuwe huis heeft een voor- en een achtertuin die ze allebei hebben laten aanleggen door Jonkers hoveniers.

Renovatie achtertuin bij de familie Willemsen in Velden

De familie Willemsen uit Velden wilde graag een tuin die ‘seniorproof’ is, en een tuin die een verlengstuk is van hun woonkamer. Jonkers hoveniers maakte een modern ontwerp en ging vervolgens aan de slag met de renovatie.

Onderhoudsarme tuin verrijkt met bloembollen

Bij Jeroen Janssen in Venlo werd begin 2016 een nieuwe achtertuin aangelegd. Afgelopen week werden 200 bloembollen geplant door onze hoveniers.

Terug naar Tuinaanleg