Interieurbeplanting

Interieurbeplanting 

Een kantoorruimte verrijkt met planten heeft diverse voordelen; het is representatief, planten hebben een positief effect op de gezondheid van medewerkers én ze kunnen functioneel worden ingezet, bijvoorbeeld als roomdivider.

 

Jonkers adviseert graag over de vele toepassingsmogelijkheden. Neem bijvoorbeeld kantoorbeplanting op (semi)hydrocultuur. Deze planten groeien op kleikorrels of grind en niet in aarde. De onderhoudskosten zijn daardoor laag en de planten hebben een lange levensduur. Ideaal als groen in een kantoor of in een openbare ruimte!

 

Maar, of je nou kiest voor kantoorplanten in pot, een groene (mos)wand of hydrocultuur; door beplanting op kantoor verbetert de luchtkwaliteit, ze werken inspirerend én ze bevorderen de arbeidsproductiviteit.

 

Haal ook een stukje natuur naar binnen en ervaar de voordelen! Jonkers kan het voor jou plaatsen en onderhouden. Zodat je zorgeloos kunt genieten van groen op kantoor.

Voor meer informatie

over interieurbeplanting

Groen kleurt!

Neem contact op met Bas Janssen

Rechtstreeks 077 - 7113 708

b.janssen@jonkershoveniers.nl

Voorbeeldproject 

Jonkers vergroent nu ook binnenruimtes met

moswanden en plantenwanden

Bomen en ander groen in de stad hebben positieve invloed op onze leefomgeving. Maar ook in gebouwen zorgt groen ervoor dat we ons prettig voelen. Groene wanden en plantenbakken in het interieur maken je productiever, creatiever en stimuleren je gezondheid. Jonkers brengt nu ook groene wanden aan in (kantoor)gebouwen, zoals moswanden en plantenwanden.

Lees meer

Bekijk ook onderstaande pagina's 

Aanleg bedrijfstuin

Aanleg bedrijfstuin

Onderhoud bedrijfstuin

Onderhoud bedrijfstuin

Noord Limburgs Groen

Noord Limburgs Groen