Tuinonderhoud

Tuinonderhoud 

Jonkers hoveniers brengt de natuur dichtbij. Dit doen wij niet alleen door het ontwerpen en aanleggen van groen. Wij zorgen er ook voor dat uw (bedrijfs)tuin of plantsoen er het hele jaar verzorgd en fris bij ligt. (Bedrijfs)tuinen en plantsoenen zijn immers uw groene visitekaartje. Door uw (bedrijfs)tuin of plantsoen op de juiste manier te laten onderhouden, kunt u goed voor de dag komen en er zorgeloos van genieten.

 

Werkwijze

Graag komen we bij u langs om te luisteren naar uw wensen. Wij inventariseren uw (bedrijfs)tuin of plantsoen en bekijken de beplantingssamenstelling. Met deze gegevens stellen wij een voorstel voor u op.

 

Zelf uw tuin onderhouden?

Wilt u zelf uw tuin onderhouden? Download dan ons online onderhoudsadvies, met een overzicht en handleiding om alle onderhoudswerkzaamheden zelf uit te voeren.

Onderhoud tuin of bedrijfstuin

De werkzaamheden voor tuinonderhoud kunnen variëren van een voorjaarsbeurt of najaarsbeurt tot tuinonderhoud het hele jaar rond. De werkzaamheden worden uitgevoerd op basis van nacalculatie of voor een vast bedrag per jaar.

Meer informatie

Plantsoenonderhoud

Onderhoud van parken, plantsoenen en sportvelden maakt al meer dan 60 jaar deel uit van onze dienstverlening. Met ons uitgebreide machinepark kunnen wij uw groenprojecten tegen minimale kosten onderhouden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onderhoud?

Mark

Bekijk ook onderstaande pagina's 

Tuintips

Machinepark

Producten en materialen

Onderhoud onderhoudsarme tuin

Onderhoud bloemenweide

Gladheids- bestrijding