Onderhoud onderhoudsarme tuin

Onderhoud onderhoudsarme tuin 

Het dure imago van vaste planten door hun hoge onderhoudskosten is dankzij GreentoColour® achterhaald. Naast de toepassing van heesters, gazon en bomen brengen kleurrijke vaste planten een extra gradiënt aan in uw tuin of groenvoorziening. Bovendien verhoogt u de biodiversiteit en dat ziet u terug in de vele insecten en dieren die deze beplanting aantrekt.

Groenonderhoud eerste groeiseizoen

De eerst maanden is het onderhoud van GreentoColour®-beplanting redelijk intensief. Binnen 3 groeimaanden is de vaste beplanting gesloten zodat de onkruidbestrijding op een laag pitje kan komen te staan.

Groenonderhoud tweede groeiseizoen

In het 2e groeiseizoen wordt de beplanting op een strategisch moment teruggesnoeid en met een speciaal geselecteerde meststof bemest. De vaste planten sluiten in korte tijd waardoor onkruidbestrijding slechts beperkt nodig is. De beplanting is vitaal en de bloemen zorgen voor een kleurrijke beleving. Het assortiment is bovendien zodanig samengesteld dat het winterbeeld ook sierwaarde heeft.

Groenonderhoud derde groeizeisoen

Het 3e jaar is in de uitvoering een herhaling van het 2e jaar. De onderhoudskosten zijn dan op het niveau van een heesterbeplanting, de sierwaarde is echter vele malen groter. De kleurrijke vaste planten zorgen voor veel beleving en voor biodiversiteit.

Succes verzekerd

Uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden op het juiste moment, met de juiste apparatuur en middelen zijn een vereiste voor een succesvol resultaat. Het beeldkwaliteitsniveau dat Jonkers hoveniers daarbij nastreeft is zeer representatief voor uw bedrijf, tuin of plantsoen.

 

Jonkers hoveniers gelooft in deze succesvolle beplantingsmethode. Daarom onderhouden wij dergelijke projecten meerdere jaren voor u tegen een van te voren vastgesteld bedrag.

Garantie onderhoudsarme tuin

GreentoColour® garandeert dat de beplanting bestendig is tegen vorst en droogte. Gedurende de onderhoudsperiode geeft Jonkers hoveniers garantie op de inboet.

Wil je meer informatie over onderhoudsarme tuinen? 

Neem dan contact op met:

Koen

Bekijk ook onderstaande pagina's over de onderhoudsarme tuin 

onderhoudsarme tuin

Onderhoudsarme tuin

ontwerp onderhoudsarme tuin

Ontwerp en aanleg

GreentoColour®

GreentoColour®