Onderhoudsarme tuinen

Onderhoudsarme tuin 

Jonkers hoveniers hoort het steeds vaker: u wilt een onderhoudsarme tuin waarvan u volop kunt genieten. Een tuin vol kleur, mooie details, een heerlijke zithoek en vlinders plus andere dieren die uw tuin tot een puur stukje natuur maken. Dat kan!

 

Om dit mogelijk te maken werkt Jonkers hoveniers met het succesvolle vaste plantenconcept GreentoColour®. Deze beplantingsmethode is ideaal voor bedrijfstuinen, plantsoenen, parken en tuinen. Het beeldkwaliteitsniveau dat Jonkers hoveniers nastreeft met GreentoColour® is zeker representatief, uw pand, woning of wijk krijgt een vriendelijke en kleurrijke uitstraling. De ervaring is dat de sierwaarde van de beplanting veel respect geniet uit de omgeving.

Bekijk hier de modeltuin en ontdek de voordelen van een onderhoudsarme tuinborder

Binnen drie jaar een onderhoudsarme tuin vol leven, waar u vanaf dag 1 volop van kunt genieten. Het kan! Bent u benieuwd hoe Jonkers hoveniers dit voor u kan realiseren en wat de kosten zijn? Bekijk de voorbeeldtuin en stel ons gerust uw vragen.

Meer informatie

Kleurrijke groenverbinding in woonwijk Heerlen

In 2014 heeft Jonkers hoveniers met het vaste planten concept GreentoColour® menig straatbeeld van kleur voorzien. Zo ook de Amsterdamstraat, onderdeel van de MSP Allee in Heerlen. Afgelopen zomer werd deze straat met kleurrijke vaste planten ingericht als onderdeel van een herstructureringsproject.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de onderhoudsarme tuin?

Koen Hermans

Bekijk ook onderstaande pagina's over de onderhoudsarme tuin 

ontwerp en aanleg onderhoudsarme tuin

Ontwerp en aanleg

Onderhoud onderhoudsarme tuin

Onderhoud onderhoudsarme tuin

GreentoColour®

GreentoColour®