Beregening

Beregening 

Stel je het eens voor: de zon schijnt, de temperatuur is ver boven de 20 graden en jouw (bedrijfs)tuin staat prachtig in bloei. Zonder automatische beregening weet je dat je straks aan de slag moet met slangen of gieters. Wij vertellen jou graag meer over de voordelen van automatische beregening van het merk Rainbird.

 

Rain Bird is de Europese standaard in beregeningsinstallaties. Met dit systeem wordt elk hoekje en kantje in jouw (bedrijfs)tuin besproeid, van grasveld tot bloembed. De tuin wordt beregend als het te droog is. Of je nu aanwezig bent of niet. Bovendien verhoogt een beregeningsinstallatie de waarde van jouw pand en verspil je geen kostbaar leidingwater, want de installatie gebruikt grondwater.

 

Jonkers is dealer van Rain Bird beregeningsinstallaties sinds 1997.

Voor meer informatie over beregening

Groen kleurt!

Neem contact op met Mark van Mierlo

Rechtstreeks: 077 - 7113 704

m.v.mierlo@jonkershoveniers.nl

Voorbeeldproject 

Gerenoveerde voortuin met natuurlijke vormen en elementen

Een particuliere klant van Jonkers kocht begin dit jaar een huis in Venlo. De beplanting in de voortuin bestond hoofdzakelijk uit coniferen en wintergroene planten en was flink verouderd. De familie wilde graag kleurrijke, vitale planten die gedurende een groot deel van het jaar bloeien en zo een aantrekkelijk aanzicht vormen. Ook werd de voortuin voorzien van organische vormen en een beregeningsinstallatie.

Bekijk hier alle voorbeelden van beregening

Bekijk ook onderstaande pagina's 

Rain Bird

tuinberegening

Tuintip: beregening

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud