Onderhoud (bedrijfs)tuin

Onderhoud tuin of bedrijfstuin 

Tuinonderhoud o.b.v. een onderhoudscontract

De werkzaamheden voor tuinonderhoud kunnen variëren van een voorjaarsbeurt of najaarsbeurt tot tuinonderhoud het hele jaar rond. Een jaarcontract kan op basis van een vaste frequentie van bijvoorbeeld wekelijks tot 3 keer per jaar. Het meest gebruikelijk is een contract op basis van 9-10 beurten per jaar:

  • een voorjaarsbeurt
  • 7 seizoenbeurten van april t/m oktober
  • en één of twee najaarsbeurten

Dit is exclusief het grasmaaien, want dat is in het groeiseizoen ongeveer wekelijks nodig.

 

Een andere mogelijkheid is om de tuin te onderhouden op beeldkwaliteit. De frequentie is dan afhankelijk van o.a. gras- en onkruidgroei. Hoe harder de groei, hoe vaker onderhoud gepleegd wordt.

 

De onderhoudskosten van uw (bedrijfs)tuin zijn geheel afhankelijk van de verhouding verharding, beplanting en gazon. Plantenbakken, beregeningsinstallatie e.d. kunnen de kosten verhogen. U kunt ook kiezen voor de uitvoering van werkzaamheden op basis van nacalculatie.

 

Uw contactpersoon voor onderhoudscontracten is Frank.

 

 

Tuinonderhoud incidenteel

Naast planmatig onderhoud dat op jaarbasis goed te voorspellen is, kan het ook voorkomen dat er incidentele onderhoudszaken uitgevoerd moeten worden. U kunt hierbij denken aan het snoeien van een boom of struik, bemestingsgift, gewasbescherming, ongedierte bestrijding, voorjaarsbeurt, najaarsbeurt, zomerbeurt, etc.

 

Voor incidentele klussen kunt u het best contact opnemen met Mark. Op basis van het gewenste resultaat stelt hij werkzaamheden op en maakt een offerte. U kunt de werkzaamheden ook laten uitvoeren op basis van nacalculatie.

Terug