Plantsoenonderhoud

Plantsoenonderhoud 

Kleurrijke plantsoenen voor een groen imago

Onderhoud van parken, plantsoenen en sportvelden maakt al meer dan 60 jaar deel uit van onze dienstverlening. Met ons uitgebreide >machinepark kunnen wij uw groenprojecten tegen minimale kosten onderhouden.

  • Plantsoenonderhoud
  • Zomersnoei
  • Sportvelden maaien
  • Hondenpaden reinigen
  • Bloemenweide aanleg en onderhoud
  • Onderhoud vaste planten borders

 

Plantsoenonderhoud

Heeft u een hovenier nodig voor het onderhoud van uw plantsoen? Jonkers hoveniers voert het vakkundig voor u uit. Op elk moment in het jaar. Van machinaal hagen knippen tot selectieve onkruidbestrijding op verhardingen.

 

Zomersnoei

Voor de zomersnoei van overhangende takken langs paden heeft Jonkers hoveniers een tractor met schaar. In combinatie met een opraapwagen kan deze tractor honderden meters heesterranden per dag knippen en opruimen.

 

Sportvelden maaien

Alle sportvelden in de gemeente Venlo worden sinds 1969 door Jonkers hoveniers gemaaid. Inmiddels is dit uitgebreid met de sportvelden in Belfeld, Tegelen, Velden, Lomm en Arcen. Jaarlijks behelst dit circa 3000 ha.

 

Hondenpaden reinigen

Het hondenpaden beleid in Venlo heeft de gemeente samen met Jonkers hoveniers vorm gegeven. Elke week wordt circa 20 km hondenpad machinaal ontdaan van hondenpoep.

 

Bloemenweiden aanleg & onderhoud

Stelt u zich eens voor: een plantsoen vol prachtig bloeiende natuurlijke vegetatie. Kleurrijk in de zomer en voordelig in onderhoud. Vooral in de stads- of dorpsranden is een bloeiende bloemenweide een uitstekend middel om vorm te geven aan duurzaam beleid en om de biodiversiteit te vergroten in de wijk.

 

Vaste planten borders

Vaste planten in het plantsoen zijn een sieraad in de wijk, mits deze borders op het juiste moment het juiste onderhoud krijgen. Het is noodzakelijk om snel en adequaat te kunnen schakelen met de werkzaamheden zodat voorkomen wordt dat de borders in het voorjaar in het onkruid schieten. Het team van Jonkers hoveniers is deskundig en flexibel en heeft de ervaring om op het juiste moment in te kunnen spelen op wisselende omstandigheden en op planten die op een aantal momenten meer aandacht nodig hebben. Ook is het interessant om het Green to Colour-concept eens te bekijken. Hiermee geeft u op een onderhoudsarme manier en op kwalitatief hoog niveau invulling aan kleurrijke plantsoenen.

 

Plantsoenonderhoud kosten

Onderhoudswerkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren op basis van een aanneemsom of op basis van nacalculatie.

Terug