Voorbeelden onderhoud openbaar groen

Voorbeelden onderhoud openbaar groen 

Bescherming van unieke flora en fauna door deskundig beheer mergelwanden

Mergelwanden vormen een uniek onderdeel van het Zuid-Limburgse landschap. Deze kale, droge kalkrotsen en steile wanden bieden een leefomgeving voor flora en fauna die binnen Nederland alleen op deze plekken voorkomen. RANOX werd gevraagd de steile kalkrotsen van de voormalige groeve Mergelhoof bij de Sint Pietersberg vrij te maken van de houtige begroeiing.

Historische gedenkplek op Park Waterloo in Steijl sfeervol gerenoveerd

Park Waterloo in Steijl wordt onderhouden door Jonkers hoveniers sinds 2005. In het voorjaar van 2017 werd o.a. een historische gedenkplek in het park door Jonkers hoveniers gerenoveerd.

Onderhoud daktuin Hof van Egmond

Wooncomplex Hof van Egmond aan de Karel van Egmondstraat in Venlo bestaat uit 35 ruime appartementen met een gezamenlijk dakterras. In juni 2010 is de daktuin aangelegd door Jonkers daktuinen en sindsdien voert Jonkers hoveniers het onderhoud uit.

Buitenbad Groot Venlo vernieuwd

Gemeente Venlo sloot vorig jaar de deuren van het enige buitenbad in Venlo. Een groep betrokken mensen stond op en maakt zich sterk om het buitenbad te behouden voor de inwoners van Venlo. En dat is gelukt! Er kan weer buiten gezwommen worden in Venlo. Buitenbad Groot Venlo opende dit voorjaar haar deuren na een flinke opknapbeurt.

Bijzonder tuinonderhoud bij wooncomplex Woonwenz in Venlo-Noord

Grenzend aan de hoofdingang van het appartementencomlex aan de Bachstraat liggen prachtige kleurrijke borders, gazon en enkele rozenperken. Dit groen hoort bij het complex dat in beheer is van Woonwenz. Een hechte groep vrijwilligers steekt elke week de handen flink uit de mouwen. En dat doen ze al zestien jaar lang!

Noord Limburgs Groen haalt grote onderhoudsprojecten binnen

Samenwerkingsverband Noord Limburgs Groen haalt nieuwe onderhoudsprojecten binnen waaronder op Greenpark Venlo.

Onderhoud 16 sportcomplexen Gemeente Venlo met drie jaar verlengd

Afgelopen winter won Jonkers hoveniers opnieuw de aanbesteding voor het onderhoud van 16 sportcomplexen binnen de Gemeente Venlo.

WAA Leerwerk en NLG steken samen handen uit de mouwen

WAA Leerwerk en Noord Limburgs Groen werken samen in het plantsoenonderhoud in de gemeente Venlo.

Vereniging van Eigenaren verlengt onderhoudscontract met tien jaar

In Venlo staan zes blokken met appartementen waarvoor Jonkers hoveniers al meer dan twintig jaar het onderhoud verzorgt. En het contract is nog eens tien jaar verlengd.

Onderhoud openbaar groen

Terug naar Onderhoud openbaar groen