Aangenaam

Nieuwsoverzicht 

Hier vindt u het laatste nieuws van Jonkers hoveniers, voorbeeldprojecten, tuintips en in de rubriek 'Aangenaam' leest u meer over de mensen bij Jonkers hoveniers. Met behulp van de filters, krijgt u een overzicht van de voor u interessante berichten.

Bericht 1 t/m 9 van in totaal 56 berichten.

Aangenaam: hoveniersstudenten Koen en Bram

28 november 2018

De afgelopen tien weken liepen Koen Janssen en Bram Sijbers stage bij Jonkers. Zij deden ervaring op in zowel de binnen- als de buitendienst. Hun praktijkervaring biedt een waardevolle referentie voor nog meer enthousiaste hoveniersstudenten in de toekomst.

Aangenaam: Karel Jonkers - oprichter Jonkers

04 november 2018

In december 2018 is het 70 jaar geleden dat Karel Jonkers zijn eenmanszaak begon vanuit zijn liefde voor natuur en bloemen. Ga mee naar onze roots, maak kennis met Karel Jonkers de oprichter van Jonkers.

Aangenaam: Kris Munten – hovenier onderhoud

26 september 2018

Jonkers hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en goed geschoold personeel. Echter kiezen steeds minder jongeren voor een hoveniersopleiding. Kris Munten is sinds maart werkzaam bij Jonkers. Hij werkt vier dagen mee als hovenier onderhoud en gaat één dag in de week naar school.

Aangenaam: Marco Köster hovenier natuuronderhoud

07 september 2018

September is de maand waarin fruitbomen en hagen gesnoeid kunnen worden. Dit zijn werkzaamheden die met name via RANOX natuuraannemer bij Jonkers terecht komen. Marco Köster is sinds mei in dienst bij Jonkers en is gespecialiseerd in dit snoeiwerk.

Aangenaam: Roy Peeters Allround hovenier

11 juli 2018

Jonkers is altijd op zoek naar hoveniers die allround inzetbaar zijn. Roy Peeters is allround hovenier bij Jonkers sinds april. In twee maanden tijd heeft hij al veel gezien en geleerd bij ons.

Aangenaam: Mark Janssen Voorman projectonderhoud

31 mei 2018

In deze tijd van het jaar is het alle hens aan dek voor onze hoveniers in het onderhoud. Mark Janssen is sinds augustus 2011 voorman projectonderhoud bij Jonkers. Het afgelopen jaar specialiseerde hij zich in natuurontwikkeling en GreentoColour. Maak kennis met Mark!

Aangenaam: Mark van Mierlo projectondersteuner

01 mei 2018

Om alle hoveniers op het juiste moment op de juiste plek te krijgen, is een goede organisatie nodig. Deze organisatie ligt in handen van projectondersteuner Mark van Mierlo. Hij vormt de schakel tussen binnen- en buitendienst, klanten en leveranciers.

Aangenaam: Lars Jenniskens stagiair CITAVERDE College

26 februari 2018

Jonkers stoomt graag toekomstige vakmensen klaar voor het hoveniersvak. Eén van deze toekomstige vakmensen is Lars Jenniskens. Hij zit in het tweede jaar van de hoveniersopleiding niveau 4 bij CITAVERDE College in Roermond. Maak kennis met Lars!

Aangenaam: Bart Jonkers

13 februari 2018

Dit jaar viert Jonkers het heugelijke feit dat het bedrijf 70 jaar bestaat. In deze 70 jaar groeide het bedrijf uit van een eenmanszaak naar een bedrijf met zo'n 35 medewerkers. Bart Jonkers mag zich dit jaar voor het laatst 'directeur van Jonkers hoveniers' noemen. We kijken samen met hem terug naar de ontwikkeling van het bedrijf, de hoogtepunten in zijn loopbaan als directeur en zijn beeld op de toekomst.