Evenementen

Nieuwsoverzicht 

Hier vindt u het laatste nieuws van Jonkers hoveniers, voorbeeldprojecten, tuintips en in de rubriek 'Aangenaam' leest u meer over de mensen bij Jonkers hoveniers. Met behulp van de filters, krijgt u een overzicht van de voor u interessante berichten.

Bericht 10 t/m 18 van in totaal 51 berichten.

Tuinadviesdagen met gratis schetsadviezen

21 september 2016

Tijdens de tuinadviesdagen op 15 en 16 oktober bij de Tuinen van Appeltern staan de Dutch Quality Gardens Hoveniers klaar voor hun tweede voorlichtingsweekend van dit jaar, waarbij ze gratis en persoonlijk schetsadvies geven.

Chemische onkruidbestrijding op verharding verboden

18 april 2016

Staatssecretaris Dijksma heeft besloten om het gebruik van chemische onkruidbestrijdingsmiddelen op verhardingen te verbieden. Wij bieden een alternatief.

Nieuwe Wet Natuurbescherming

22 maart 2016

Op 1 januari 2017 treedt de nieuwe Wet natuurbescherming in werking. Met deze wet komen er extra verantwoordelijkheden en bevoegdheden te liggen bij gemeenten. Jonkers hoveniers organiseert informatieve lunchpresentaties over deze nieuwe wet.

Nieuwe partners voor Heem

27 januari 2016

Heem breidt zich uit met vier ecologische adviesbureaus en een nieuwe partner voor Zuidwest Nederland

Open dag in verbouwd gemeentehuis Peel en Maas

05 oktober 2015

De verbouwing van het gemeentehuis in de gemeente Peel en Maas is voltooid. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om het resultaat te bekijken tijdens de open dag op zaterdag 10 oktober van 10.00 tot 17.00 uur.

Vierkante-meter-tuin voor Basisschool de Kasteeltuin in Roermond

23 september 2015

Kinderen van basisschool de Kasteeltuin in Roermond hebben samen met Wim Hillekens van Jonkers hoveniers een vierkante-meter-tuin aangelegd op hun schoolplein.

TRI helpt jongeren groeien in groen

21 september 2015

TRI is een samenwerkingsverband van hoveniersbedrijven, groenvoorzieningsbedrijven en boomteeltbedrijven. Het gemeenschappelijke doel is jongeren succesvol opleiden voor een toekomst in de ‘Groene Ruimte’ of ‘Boomteeltsector’.

Excursie GreentoColour® en Heem

14 september 2015

Jonkers hoveniers organiseerde deze maand twee excursies over GreentoColour® en Heem. Er werden projecten bezocht in Venray en Boxtel.

Volg ons op facebook en win een jaarabonnement op ´De Tuin in vier Seizoenen´!

07 september 2015

Tot en met december verloten wij maandelijks een jaarabonnement op ´De Tuin in vier Seizoenen´ onder onze facebook-volgers.