Evenementen

Nieuwsoverzicht 

Hier vindt u het laatste nieuws van Jonkers hoveniers, voorbeeldprojecten, tuintips en in de rubriek 'Aangenaam' leest u meer over de mensen bij Jonkers hoveniers. Met behulp van de filters, krijgt u een overzicht van de voor u interessante berichten.

Bericht 19 t/m 27 van in totaal 51 berichten.

Jonkers hoveniers breidt wagenpark uit met Fiat Scudo

24 augustus 2015

Na twintig jaar trouwe dienst, zijn onze twee Mazda pick-ups met pensioen gegaan. Hiervoor in de plaats is gekomen een Fiat Scudo.

Deelnemers HUB naar werk ontvangen certificaten

29 juni 2015

Tien deelnemers aan de HUB naar werk ontvingen 26 juni op Venlo Greenpark de certificaten behorend bij hun basistraining voor het hoveniersvak.

Bezoek onze stand bij het Weekend van de Tuin

08 juni 2015

Op 13 en 14 juni wordt het Weekend van de Tuin georganiseerd. Jonkers hoveniers neemt ook deel aan dit evenement en wil bezoekers bewust maken van het belang van een groene, gezonde leefomgeving.

Plantencentrum Velden en Jonkers hoveniers gaan voor onderhoudsarm en levend groen!

08 juni 2015

In de Levende Tuin wordt de toepassing van groen en het versterken van de biodiversiteit gestimuleerd. Jonkers hoveniers en Plantencentrum Velden slaan hun handen ineen om deze gedachte aan de man te brengen.

Marco Bouten 25 jaar bij Jonkers hoveniers

08 juni 2015

Dit jaar is Marco Bouten 25 jaar in dienst bij Jonkers hoveniers. We kijken samen met Marco terug op zijn loopbaan.

Tweede trekking winactie Tuinen van Appeltern

02 juni 2015

Bent u een tuinliefhebber en wilt u graag eens naar de Tuinen van Appeltern? Doe dan mee met onze winactie en maak kans op 2 gratis entreekaarten.

Jonkers hoveniers breidt groen wagenpark uit met twee Iveco's op aardgas

02 juni 2015

Zowel Jonkers hoveniers als Jonkers daktuinen vindt het belangrijk om milieuvriendelijk te werk te gaan. Daarom laten we zoveel mogelijk bedrijfsauto's rijden op aardgas.

Wageningen zoemt: Kennis delen en opdoen over bijen

28 mei 2015

Bijenexperts nodigen u uit om op 30 mei 2015 een bezoek te brengen aan het Bijenfestival ‘Wageningen Zoemt’ in de binnenstad van Wageningen.

Bewoners 'T Perenhof krijgen cursus perenboom snoeien

28 mei 2015

Dit voorjaar krijgen de bewoners van ’t Perenhof een cursus perenboom snoeien, zodat zij zelf de bomen kunnen snoeien. Ook de leiperen in de bakken worden hierin meegenomen.