Bezoek onze stand bij het Weekend van de Tuin

Bezoek onze stand bij het Weekend van de Tuin 

Op zaterdag 13 en zondag 14 juni wordt voor de tweede keer het Weekend van de Tuin georganiseerd. Jonkers hoveniers neemt ook deel aan dit evenement en wil samen met zijn partners de bezoeker bewust maken van het belang van een groene, gezonde leefomgeving.

Jonkers hoveniers licht tijdens het Weekend van de Tuin het thema de ‘Levende Tuin’ toe met onderwerpen als waterbuffering, grondverbetering en biodiversiteit. We werken hierin samen met onder andere Wildkamp, Vlinderstichting, GreenGuard, Plantencentrum Velden, Imkervereniging, Heem, Griffioen en Bokashi. Je vindt onze stand aan het horecaplein, in hetzelfde gebouw als de bonnenverkoop.

Weekend van de Tuin in Venlo

Het Weekend van de Tuin wordt georganiseerd op Venlo Greenpark en is op 13 en 14 juni geopend van 10.00 tot 18.00. Het Weekend van de Tuin wordt georganiseerd door Groei & Bloei afdeling Noord Limburg in samenwerking met Facility Support. Het weekend staat in het teken van het belang van groen en natuur. Natuur vormt de basis van het leven en is van belang voor een gezonde leefomgeving. Groei & Bloei gaat voor een groene omgeving waar iedere gebruiker zijn steentje aan bijdraagt. Voor meer informatie kunt u terecht op www.weekendvandetuin.nl.