Ontwerp voorbeelden

Tuinontwerp voorbeelden 

Een strakke levende tuin

Afgelopen zomer kon de familie Aarts uit Tegelen volop genieten van een volgroeide, bloeiende en levende tuin. In het voorjaar van 2018 lieten zij Jonkers zowel hun voor- als achtertuin geheel renoveren. De organische ronde vormen in de oorspronkelijke tuin, maakten plaats voor een eenvoudig strak ontwerp.

Nieuwbouwhuis aangelegd met speelse en gevarieerde groeninrichting

Een groene aankleding van het nieuwe woonhuis met een gevarieerde, onderhoudsvriendelijke beplanting. Dat waren de wensen van familie van Ark voor de inrichting van hun tuin.

Ontdek de richtlijnen voor het creëren van tuingeluk

De invulling van een tuin is heel persoonlijk en steeds vaker het verlengde van de woonruimte binnenshuis. Geen enkel plan is hetzelfde. Toch zijn er een aantal richtlijnen die aan de basis staan voor ‘tuingeluk’. Ontdek ze ook!

Renovatie achtertuin bij de familie Willemsen in Velden

De familie Willemsen uit Velden wilde graag een tuin die ‘seniorproof’ is, en een tuin die een verlengstuk is van hun woonkamer. Jonkers hoveniers maakte een modern ontwerp en ging vervolgens aan de slag met de renovatie.

Onderhoudsarme tuin verrijkt met bloembollen

Bij Jeroen Janssen in Venlo werd begin 2016 een nieuwe achtertuin aangelegd. Afgelopen week werden 200 bloembollen geplant door onze hoveniers.

Een kleurrijke onderhoudsarme tuin; daar kan iedereen van genieten

Jonkers hoveniers legde twee jaar geleden een onderhoudsarme tuin aan bij familie van Minderhout. Zelfs voorbijgangers kunnen nu van de tuin genieten.

Meer tijd om te genieten dankzij onderhoudsarme tuin

Mevrouw en meneer Wanders uit Venlo zijn echte tuinliefhebbers. Het onderhoud van hun tuin vergde echter te veel tijd. Daarom vroegen zij aan Jonkers hoveniers om hun bestaande tuin te veranderen in een onderhoudsarme tuin.

Oprit maakt plaats voor onderhoudsvriendelijke tuin

De familie Langen uit Tegelen wilde graag een grotere tuin door hun oprit bij de tuin te trekken. Zij klopten hiervoor aan bij Jonkers hoveniers.

Tuinontwerp: een goed begin is het halve werk

Maak kans op een gratis tuinontwerp! Tot en met december krijgt elke tiende aanvrager het tuinontwerp gratis.

Terug naar Tuinontwerp