Voorbeelden onderhoud bedrijfstuin

Voorbeelden onderhoud bedrijfstuin 

Bijzonder onderhoud op het RRP terrein in Venlo

De hoveniers van Jonkers onderhouden sinds 2019 het terrein van de Rotterdamse-Rijn Pijpleiding (RRP) in Venlo. Het terrein bestaat uit gazon, bestrating, dijken en afrastering. De hoveniers van Jonkers voeren circa negen keer per jaar onderhoudswerkzaamheden uit.

Historische gedenkplek op Park Waterloo in Steijl sfeervol gerenoveerd

Park Waterloo in Steijl wordt onderhouden door Jonkers hoveniers sinds 2005. In het voorjaar van 2017 werd o.a. een historische gedenkplek in het park door Jonkers hoveniers gerenoveerd.

Onderhoud daktuin Hof van Egmond

Wooncomplex Hof van Egmond aan de Karel van Egmondstraat in Venlo bestaat uit 35 ruime appartementen met een gezamenlijk dakterras. In juni 2010 is de daktuin aangelegd door Jonkers daktuinen en sindsdien voert Jonkers hoveniers het onderhoud uit.

Jabro Tools B.V. creëert kleurrijk visitekaartje met gerenoveerde bedrijfstuin

Het management van Jabro Tools vindt het belangrijk dat het bedrijf er representatief bij ligt. Een kleurrijke en verzorgde bedrijfstuin maakt daar onderdeel van uit. Jonkers hoveniers heeft dit voorjaar de voortuin gedeeltelijk gerenoveerd.

Groene aankleding van bedrijfsterrein heeft positief effect op gastbeleving

Wanneer het gaat om gezondheid en fitheid, dan speelt groen in onze omgeving een grote rol. Ook bij Fit Focus in Venlo is er aandacht voor groen. In het najaar van 2015 plantte Jonkers hoveniers een nieuwe boom bij deze sportschool, die het uitzicht vanuit het café van de sportschool verfraaid.

Buitenbad Groot Venlo vernieuwd

Gemeente Venlo sloot vorig jaar de deuren van het enige buitenbad in Venlo. Een groep betrokken mensen stond op en maakt zich sterk om het buitenbad te behouden voor de inwoners van Venlo. En dat is gelukt! Er kan weer buiten gezwommen worden in Venlo. Buitenbad Groot Venlo opende dit voorjaar haar deuren na een flinke opknapbeurt.

Bijzonder tuinonderhoud bij wooncomplex Woonwenz in Venlo-Noord

Grenzend aan de hoofdingang van het appartementencomlex aan de Bachstraat liggen prachtige kleurrijke borders, gazon en enkele rozenperken. Dit groen hoort bij het complex dat in beheer is van Woonwenz. Een hechte groep vrijwilligers steekt elke week de handen flink uit de mouwen. En dat doen ze al zestien jaar lang!

Bedrijfsterrein Office Depot Venlo in goede handen bij Jonkers hoveniers

Office Depot is sinds 1999 gevestigd op Tradeport West in Venlo. Jonkers hoveniers heeft in 1999 het groen aangelegd op het bedrijfsterrein van Office Depot en voert sindsdien ook het onderhoud uit.

Merin gunt Jonkers hoveniers het groenonderhoud van 14 bedrijfspanden

Afgelopen winter heeft Merin een aanbestedingstraject gehouden voor het groenonderhoud van bedrijfspanden. Jonkers hoveniers kwam als winnaar uit de bus.

Onderhoud bedrijfstuin

Terug naar Onderhoud bedrijfstuin