JUB Holland

JUB Holland 

JUB Holland is specialist in het samenstellen van kleurrijke en biodiverse bollenmengsels. Dit doen zij in samenwerking met de Vlinderstichting en de Nederlandse Bijenhouders Vereniging. Jonkers past de bollenmengsels steeds vaker toe in combinatie met natuurlijke vegetaties van Heem. De inheemse zaadmengsels van Heem zorgen voor natuurontwikkeling en trekken veel vlinders en bijen aan. Met behulp van bloembollen kan het bloeiseizoen van de Heem vegetaties vervroegd worden, waardoor diverse insecten hierin al vroeg in het jaar een voedingsbron vinden.

 

Bonte Berm

In samenwerking met NatuurPro ontwikkelde JUB Holland het concept Bonte Berm. Dit concept richt zich op het verhogen van biodiversiteit en het garanderen van een lange bloeiperiode. Hierin worden toepassingen samengesteld van één-, twee en meerjarige (inheemse) zadenmengsels in combinatie met een op maat samengesteld bloembollenmengsel.

 

JUB Holland is een bloembollenbedrijf en al sinds 1910 actief op de bloembollenmarkt. Sinds 2010 mogen zij zich dan ook 'hofleverancier' noemen. JUB Holland levert graag een bijdrage aan een groene en kleurrijke omgeving. Van vroeg in het voorjaar tot laat in de zomer zorgen hun bloembollen voor kleur in zowel tuinen als in het openbaar groen.

Wil je meer informatie

over JUB Holland?

Koen

Bekijk ook onderstaande pagina's 

Help insecten het voorjaar door

Help insecten het voorjaar door met bollen

JUB Holland

JUB Holland

Heem en bollen

Heem en bollen voor meer biodiversiteit