Werken bij Jonkers

Werken bij Jonkers 

Niet alleen de groei van een groenere wereld vinden wij belangrijk. Ook de persoonlijke groei van onze medewerkers staat hoog op ons prioriteitenlijstje. Droom je er bijvoorbeeld van om als hovenier door te groeien naar zelfstandig voorman? Wij begeleiden jou op deze weg.

 

Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Met de diverse specialismen die wij in huis hebben, kunnen ook onze hoveniers veel kanten op. Wij hebben aandacht voor de ontwikkeling van elk personeelslid. Zo zorgen wij ervoor dat onze vakkennis en vaardigheden op het hoogste niveau blijven.

 

Ontplooi jouw groene talent bij Jonkers

Graag bekijken we samen met jou hoe we jouw groene talenten maximaal kunnen ontplooien! We maken daarbij gebruik van diverse werk- en opleidingstrajecten, zoals TRI BBL en de VHG Branche opleiding.

 

Persoonlijke verhalen van onze hoveniers

In de filmpjes hieronder vertellen vier hoveniers over hun loopbaan bij Jonkers en geven ze een kijkje in hun werk.

Voor meer informatie

over werken in ons team

Groen kleurt!

Neem contact op met Jos

Rechtstreeks 077 - 7113 705

j.jonkers@jonkershoveniers.nl

Maak kennis met hovenier Kim: 

Kim begon haar eerste werkdag bij Jonkers op vijftienjarige leeftijd. En dat doet ze ook vandaag nog steeds met veel plezier. “Ondanks dat het bedrijf de afgelopen decennia groter is geworden, staat de deur altijd voor iedereen open. Ze houden rekening met je persoonlijke interesses en bieden mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Maak kennis met hovenier Mitchel: 

Mitchel Benders is assistent hovenier bij Jonkers. Tijdens een reis door Australië ontstond zijn wens om hovenier te worden. Eenmaal terug in Nederland klopte hij aan bij Jonkers en startte een BBL traject via TRI Groei in Groen. Bij het CITAVERDE College in Horst volgt hij de hoveniersopleiding.

Maak kennis met daktuin specialist Erwin: 

Vijfentwintig jaar geleden ging Erwin Hendriks aan het werk bij Jonkers. Erwin’s vader heeft altijd als hovenier gewerkt, zijn oom had een kwekerij en een andere oom werkte in de slateelt. Je kunt dus wel stellen dat de groene vingers hem in de genen zitten. Tijdens zijn loopbaaan bij Jonkers koos Erwin ervoor zich te specialiseren in daktuin.

Bekijk ons nominatiefilmpje voor Stigas Gezond & Vitaal werken: 

In 2019 is Jonkers genomineerd voor de Stigas Gezond & Vitaal werken prijs. In onderstaand nominatiefilmpje vertelt directeur Jos Jonkers hoe zijn bedrijf elke medewerker in zijn of haar kracht probeert te zetten.

Bekijk ook onderstaande pagina's 

Vacatures

Vacatures / stage

Team

Team

Over ons

Over ons