Voorbeelden tuinonderhoud

Tuinonderhoud voorbeelden 

Volledig ontspannen en genieten van jouw droomtuin dankzij een onderhoudscontract

Mevrouw Nugteren woont in een monumentaal pand in Steijl. Rondom dit prachtige huis ligt een grote tuin. In 2009 werd deze tuin door Jonkers aangelegd en sindsdien voeren we het onderhoud uit. Neem een kijkje in deze sfeervolle en rustgevende tuin.

Goed voorbereid de winter in dankzij de najaarsbeurt

Voor een optimale conditie van uw tuin is een najaarsbeurt belangrijk. Weet u niet precies welke tuinklussen nu uitgevoerd kunnen worden? Dan kan Jonkers hoveniers u helpen. Wij vroegen Mevrouw van der Meer uit Venlo naar haar ervaring.

Groene wildernis verandert in sfeervolle tuin op verschillende niveaus

Toen Annemie en Bert van Lin uit Venlo in 2011 hun huis kochten, was de tuin totaal verwilderd. De tuin werd flink onder handen genomen met de hulp van Jonkers hoveniers. Dit jaar hebben boomverzorgers Benjamin en Dominique nog drie Acacia’s gerooid die achter het huis tegen de berg aan stonden.

Sfeervolle particuliere tuin op verschillende niveau's

Op nieuw Stalberg in Venlo ligt het huis van de familie Van de Wetering. De tuin is aangelegd en wordt onderhouden door Jonkers hoveniers. De beplanting bestaat uit veel verschillende grassen, die sierlijk wuiven in de wind. De tuin heeft ook verschillende plekken en niveau's om te genieten van de omgeving.

De tuin van de familie Wolters uit Venlo: lieflijk, speels en vol kleur

De Familie Wolters uit Venlo kocht in 1977 hun woonhuis aan de Laaghuissingel. Jonkers hoveniers legde de tuin aan en voert sindsdien elk jaar een voorjaarsbeurt en najaarsbeurt uit.

Terug naar Tuinonderhoud