Projectmanager daktuinen Bram Legierse spreker tijdens webinar ‘Gebruik het dak’

Bram Legierse projectmanager daktuinen spreker tijdens webinar ‘Gebruik het dak’ 

05 oktober 2018

Dinsdag 30 oktober van 12.30 tot 13.30 uur is onze projectleider daktuinen Bram Legierse een van de drie sprekers tijdens het webinar Gebruik het dak. Vragen die dan beantwoord worden, zijn: Aan welke eisen moet een multifunctioneel dak voldoen? Hoe hoog is de nood wat betret het bergen van water? Hoe werkt de regelgeving? En welke innovatieve systemen zijn er? Interesse? Schrijf je in!

Het platte dak wordt steeds meer multifunctioneel. Niet alleen omdat we in verstedelijkte gebieden behoefte hebben aan leefruimte, maar ook omdat door de klimaatverandering de stad opwarmt en we capaciteit nodig hebben om bij hevige regen het water te bufferen.

 

Het platte dak van vandaag is allang niet meer zwart. Het is groen voor vegetatie, blauw voor waterretentie, geel voor energieopwekking en rood voor wonen, werken, recreëren of parkeren. Maar aan welke eisen moet zo’n multifunctioneel dak voldoen? Hoe hoog is de nood eigenlijk als het gaat om het bergen van water? Hoe zit het met regelgeving? En welke innovatieve systemen zijn er? Het bouwwebinar ‘Gebruik het dak’ van Zoontjens Valuable Roofs uit Tilburg in samenwerking met Eisma Content Marketing geeft antwoord op deze vragen. Bram Legierse, projectmanager bij Jonkers Daktuinen, is één van de sprekers.

 

Inschrijven voor webinar

Het webinar ‘Gebruik het dak’ vindt plaats op dinsdag 30 oktober van 12.30 tot 13.30 uur en is na inschrijving gratis te volgen op uw eigen computer. Er is tijdens het webinar volop gelegenheid om via een chat uw vragen te stellen.

'Het Rotterdamse Dakenboek'

Voor mensen die live deelnemen is een aantal gratis exemplaren beschikbaar van 'Het Rotterdamse Dakenboek'. Aan het eind van het webinar is de mogelijkheid om dit aan te vragen.

Sprekers bij dit webinar zijn:

Deelname aan het webinar is gratis. Inschrijven is eenvoudig.

 

Meer informatie over dit en andere Bouwwebinars, vindt u op www.bouwwebinar.nl.

Heb je vragen over dit webinar? 

Neem dan contact op met:

Bram Legierse

Bekijk ook eens onderstaande pagina's: 

insectvriendelijke tuin

Maak je tuin insectvriendelijk

Persoonlijk tuinontwerp

Persoonlijk tuinontwerp

help de bij overleven

Help de bij te overleven