Geniet van groen op een manier die bij u past, met een persoonlijk tuinontwerp

Geniet van groen op een manier die bij u past, met een persoonlijk tuinontwerp 

U laten genieten van groen, op een manier die bij u past; dat is het doel van ons bestaan. Dit doen wij door het maken van een tuinontwerp waarmee wij u aan het denken zetten: Is dit ontwerp wel wat ik wil? Waar moet ik mijn plannen bijstellen? Is het ontwerp de investering waard? Met Jonkers hoveniers als sparringpartner formuleert u antwoorden op al deze vragen. Wilt u dit jaar uw tuin laten opknappen of aanleggen? Wacht dan niet tot de lente aanbreekt, maar bespreek nu uw idee├źn met ons.

 

In de ontwerpfase van een tuin geven wij u nieuwe inzichten. We prikkelen u om vaste denkpatronen los te laten. En we laten verschillende mogelijkheden zien wat betreft indeling, vormgeving en materialen. Samen bespreken we waar uw voorkeuren naar uitgaan en we houden op een creatieve manier rekening met de eigenschappen van het perceel en de omgeving. Het resultaat is een goed en degelijk ontwerp waar u nog vele jaren van zult genieten.

 

Tuinontwerp werkwijze

  • We inventariseren uw wensen en eisen tijdens een vrijblijvend gesprek. Ook bespreken we de kosten van het ontwerp. Deze zijn afhankelijk van de vraag, grootte van de tuin, e.d.
  • We meten de tuin en ondergrond en we werken dit digitaal uit.
  • U krijgt van ons het eerste ontwerpvoorstel en we bespreken dit.
  • Daarna maken we een definitief ontwerp. Dit kan in 2D of 3D.
  • We maken een offerte voor de aanleg van uw (bedrijfs)tuin.
  • Naast het ontwerp ontvangt u van ons een collage van de verschillende ontwerponderdelen en een beplantingsplan. Met dit plan zorgen wij dat planten bij de sfeer van uw tuin passen, op de juiste plek staan i.v.m. zon en schaduw, e.d.

 

Elk ontwerp wordt op wens en maat voor u als klant gemaakt. Past het eerste voorstel niet meteen in uw straatje, dan zeker na een noodzakelijke aanpassing. Er is nog nooit een opdrachtgever geweest die het eindontwerp niet heeft goed gekeurd. En dat willen we graag zo houden.

 

Bent u benieuwd naar ons voorstel voor uw tuin?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ontwerp achtertuin met zwembad

Ontwerp kleine voortuin

Ontwerp kleine voortuin

Ontwerp daktuin