Jonkers hoveniers Venlo

Jonkers zet zich in 
voor biodiversiteit en het klimaat!  

Wij staan klaar  
voor jouw najaarsbeurt! 

Vraag een  
biodiversiteitsscan aan! 

Groen kleurt! 

particuliere tuin

Particuliere tuin

bedrijfstuin

Bedrijfstuin

greentocolour

Openbare ruimte

Groen voor iedereen! 

In de huidige industriële wereld wordt de natuur steeds verder teruggedrongen. Dit terwijl er genoeg mogelijkheden zijn waarin mens en groen hand in hand kunnen gaan. Jonkers hecht veel waarde aan de natuur om ons heen. Het is onze missie om iedereen te laten genieten van groen, op een manier die bij hem of haar past.

Lees meer over Jonkers hoveniers

Laatste nieuws 

Duurzame nieuwbouwwoning omringd door kleurrijke tuin

De familie Franssen uit Reuver kocht in 2018 een volledig energieneutrale nieuwbouwwoning, waarbij ze de voor- en achtertuin volledig door Jonkers lieten ontwerpen en aanleggen. Ze wilden graag een natuurlijke en diervriendelijke tuin, waarin het hele jaar iets te zien en te beleven valt. Zie hier het resultaat.

Tuintip: planten bemesten

Planten worden graag twee keer per jaar bemest. In maart/april en in juni/juli. Daarom is het goed om hier deze maand mee aan de slag te gaan. Maar hoe doe je dit het beste? En welke bemesting past goed bij jouw plant? Jonkers legt het je uit!

Aangenaam: Koen Beumers projectleider RANOX natuuraannemer Limburg

Maak kennis met Koen Beumers, projectleider bij RANOX natuuraannemer. RANOX natuuraannemer Limburg is onderdeel van Jonkers te Venlo. Koen studeerde in 2020 af aan de opleiding Bos en Natuurbeheer en kwam via een vacaturesite uit bij de openstaande functie van projectleider bij RANOX. Hij wist meteen: dit is iets voor mij!