Jonkers hoveniers Venlo

Jonkers zet zich in 
voor biodiversiteit en het klimaat!  

Wij zijn op zoek naar jou!  
Bekijk onze vacatures 

Vraag een  
biodiversiteitsscan aan! 

Groen kleurt! 

particuliere tuin

Particuliere tuin

bedrijfstuin

Bedrijfstuin

greentocolour

Openbare ruimte

Groen voor iedereen! 

In de huidige industriële wereld wordt de natuur steeds verder teruggedrongen. Dit terwijl er genoeg mogelijkheden zijn waarin mens en groen hand in hand kunnen gaan. Jonkers hecht veel waarde aan de natuur om ons heen. Het is onze missie om iedereen te laten genieten van groen, op een manier die bij hem of haar past.

Lees meer over Jonkers hoveniers

Laatste nieuws 

Aangenaam: Projectmanager Koen

Graag stellen wij jou voor aan Koen. Koen is sinds november 2021 in dienst bij Jonkers als Projectmanager en adviseur, gericht op de specialisaties RANOX natuuraannemer, Heem natuurontwikkeling, GreentoColour® en Natuurlijk spelen. Koen haalt voldoening uit zijn werk als hij ziet dat de flora en fauna bij een project goed gedijen dankzij de uitgevoerde werkzaamheden.

Voorjaarsbeurt: maaien, mulchen en mesten

In maart, en het mag tot midden april, is het goed om de vasteplanten die geplant zijn volgens het GreentoColour®-concept kort bij de grond af te maaien. Het maaisel, de mulch, kun je het beste laten liggen, omdat hieruit in de loop van de zomer de opgeslagen voedingsstoffen weer tevoorschijn komen en gewerkt wordt aan het op peil houden van het organische stofgehalte in de bodem.

Aanleg sedumdak op levend gebouw AFAS Experience Center

Bij het nieuwe hoofdkantoor van het AFAS Experience Center in Leusden heeft Jonkers daktuinen vorig jaar in opdracht van ZND-dakbedekkingen 1200 m2 sedum op het dak aangelegd. AFAS gelooft dat positieve medewerkers de sleutel zijn tot succes. Daarom stond bij het ontwerpen van het AFAS Experience Center een groene beleving centraal.