Aangenaam: Projectmanager Koen

Aangenaam: Projectmanager Koen  

Graag stellen wij jou voor aan Koen. Koen is sinds november 2021 in dienst bij Jonkers als Projectmanager en adviseur, gericht op de specialisaties RANOX natuuraannemer, Heem natuurontwikkeling, GreentoColour® en Natuurlijk spelen. Koen haalt voldoening uit zijn werk als hij ziet dat de flora en fauna bij een project goed gedijen dankzij de uitgevoerde werkzaamheden.

Als projectmanager is Koen van begin tot eind betrokken bij een project; van acquisitie tot oplevering. “Momenteel werken we aan een RANOX-project in Eygelshoven. Hier plaatsen we ruim 2 kilometer faunaschermen, zodat de amfibieën in dit gebied beschermd zijn tegen de werkzaamheden die daar gaan plaatsvinden”, vertelt Koen.

Voordat Koen bij Jonkers in dienst kwam, werkte hij negen jaar voor een groenaannemer, waar hij ervaring opdeed met veelzijdige projecten. Van aanleg tot onderhoud en van groot tot klein. De laatste jaren verdiepte Koen zich vooral in projecten voor overheden, gericht op bos- en natuurbeheer. “Ik vind het fijn om een klant volledig te ontzorgen en hou ervan als diverse disciplines in een project samenkomen.”

Natuurprojecten met ecologische meerwaarde

De overstap naar Jonkers was voor Koen een logische stap. “Jonkers is een mooi en vooruitstrevend bedrijf. Het team beschikt over veel specialistische kennis en de missie van Jonkers spreekt mij aan, namelijk het stimuleren van biodiversiteit en het terugbrengen van natuurwaarden. Bovendien is Jonkers partner van RANOX natuuraannemer. Samen voeren we natuurprojecten uit waarbij we ecologische meerwaarde realiseren. Dat is een prachtige missie.”

Ook projecten rondom het thema natuurlijk spelen, liggen in Koen zijn straatje: “Spelen in de natuur is iets heel moois. Ik werk graag aan projecten waarbij we het spelen in of met de natuur voor kinderen kunnen stimuleren. Later dit jaar gaan we daar zeker nog enkele mooie projecten van belichten. Dus ‘stay tuned’!”

Bekijk ook eens deze pagina's: 

Heem

Heem

Ranox natuuraannemer

RANOX natuuraannemer

GreentoColour®

GreentoColour®