Bouw samen met Jonkers aan de Groene Stad van de Toekomst!

Samen bouwen aan een groenere leefomgeving  

De afgelopen decennia is in veel steden de balans tussen groen en grijs uit evenwicht geraakt. Maar, gelukkig staan we op een kantelpunt. Groene ontwikkelingen binnen de stedelijke omgeving lijken in een stroomversnelling te komen. En daar worden wij heel blij van! Een groene omgeving is namelijk niet alleen belangrijk voor een prettig leefklimaat en de biodiversiteit. Groen heeft ook een positief effect op onze algehele gezondheid; een belangrijk thema in deze roerige tijden van Corona.

Het is onze missie om samen steden te vergroenen

Jonkers gelooft in de ontwikkeling van de Groene Stad van de Toekomst, voor huidige én toekomstige generaties. Daarom is het onze missie om samen met onze partners, klanten én leveranciers deze groene stad vorm te geven. Dit doen we op verschillende manieren:

 

Wij werken aan natuurinclusieve gebouwen door middel van groene gevels en groene daken. Via lokaal maatwerk stimuleren wij de biodiversiteitswaarde van planten en dieren. En met oog voor kwaliteit én in samenwerking met de natuur, ontwikkelen wij op klimaatpositieve wijze tuinen en groenvoorzieningen.

 

Deskundige partner bij de ontwikkeling van een klimaatadaptieve stad

Wij geloven dat intensieve samenwerking met overheden, bedrijven en burgers een positief en versneld effect hebben op de ontwikkeling van een klimaatadaptieve stad. Onze specialistische kennis en ervaring zetten wij in voor lange termijn relaties. Dit doen wij door een betrouwbare partner te zijn op het gebied van advies, realisatie en onderhoud van groene projecten. Hierbij krijgen natuur, biodiversiteit en klimaatadaptatie volledig de ruimte én aandacht.

 

Kom samen met ons in actie!

We zien dat een natuurlijke inrichting van steden, tuinen en landschappen in opmars is; dat vinden wij een prachtige ontwikkeling. Bewustwording is stap 1. Samen in actie komen, is de volgende stap! Jonkers zet haar specialistische kennis, vakmanschap én ideeën graag in om samen met jou een natuurlijke groene leefomgeving te creeëren.

 

Ook in 2022 trekken wij de groene handschoenen aan

en bouwen wij graag samen met jou aan de Groene Stad van de Toekomst

Zoek je een deskundige partner voor jouw groene ambities? 

Neem dan contact op met:

Jos

Bekijk ook eens onderstaande pagina's: 

Vergroen je dak

Vergroen je dak

Jonkers biodiversiteit

Bevorder de biodiversiteit

Vergroen je wijk

Vergroen je woonwijk