Win

kaarten voor de Tuinen van Appeltern

Ga naar de actie

Jonkers hoveniers hecht veel waarde aan de kleur van het leven. De kleur die wordt ingevuld door de natuur om ons heen. Jonkers hoveniers zaait deze kleur. Planten groeien en laten onze omgeving opbloeien. Raak geïnspireerd, leer de natuur waarderen en investeer hiermee in de generatie van morgen.

Professioneel in tuinontwerp,

tuinaanleg en tuinonderhoud

Groen aanleggen of onderhouden, passend bij uw persoonlijke wensen, dat is het doel van ons bestaan. Dit realiseren wij met onze gedegen kennis van het hoveniersvak, van producten én met onze specialismen. Onze dienstverlening is erop gericht u compleet te ontzorgen, van ontwerp tot aanleg én onderhoud!

Meer informatie

Levende Tuin

Bedrijfstuin

Plantsoen

Laatste nieuws 

Aangenaam: Renée Hendrikx

Renée Hendrikx is werkzaam bij Jonkers hoveniers sinds september 2012. Zij is de 'side kick' van Mariet Jonkers en Petra Boelhouwer op de afdeling administratie.

Alle tuinwensen verwerkt in één verrassend ontwerp

De familie Terhaag uit Tegelen liet in 2007 de voortuin opnieuw aanleggen. Vorig jaar liet de familie een overkapping plaatsen in de achtertuin. Toen die klaar was, werd ook de achtertuin aangepakt.

Voorkom wateroverlast: Maak uw tuin waterklaar!

We krijgen steeds vaker te maken met extreme neerslag en wateroverlast. Overheden doen er alles aan dit tegen te gaan, maar zij hebben uw hulp nodig! Een goede waterhuishouding begint in uw eigen tuin.