Groen kleurt!

Jonkers hoveniers hecht veel waarde aan de kleur van het leven. De kleur die wordt ingevuld door de natuur om ons heen. Jonkers hoveniers zaait deze kleur. Planten groeien en laten onze omgeving opbloeien. Raak geïnspireerd, leer de natuur waarderen en investeer hiermee in de generatie van morgen.

Professioneel in tuinontwerp,  
tuinaanleg en tuinonderhoud 

Groen aanleggen of onderhouden, passend bij uw persoonlijke wensen, dat is het doel van ons bestaan. Dit realiseren wij met onze gedegen kennis van het hoveniersvak, van producten én met onze specialismen. Onze dienstverlening is erop gericht u compleet te ontzorgen, van ontwerp tot aanleg én onderhoud!

Meer informatie

Levende Tuin

Bedrijfstuin

Plantsoen

Laatste nieuws 

Aangenaam: Bart Timmermans

TRI-leerling Bart Timmermans is sinds 30 maart 2015 werkzaam bij Jonkers hoveniers. Vorig jaar heeft Bart niveau 3 afgerond, hiermee is hij vakbekwaam hovenier. Nu is hij bezig met niveau 4.

Oprit maakt plaats voor onderhoudsvriendelijke tuin

De familie Langen uit Tegelen wilde graag een grotere tuin door hun oprit bij de tuin te trekken. Zij klopten hiervoor aan bij Jonkers hoveniers.

Open dag in verbouwd gemeentehuis Peel en Maas

De verbouwing van het gemeentehuis in de gemeente Peel en Maas is voltooid. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om het resultaat te bekijken tijdens de open dag op zaterdag 10 oktober van 10.00 tot 17.00 uur.