Jonkers hoveniers Venlo

zomer in de tuin

Groen kleurt

de zomer!

Jonkers hoveniers hecht veel waarde aan de kleur van het leven. De kleur die wordt ingevuld door de natuur om ons heen. Jonkers hoveniers zaait deze kleur. Planten groeien en laten onze omgeving opbloeien. Raak geïnspireerd, leer de natuur waarderen en investeer hiermee in de generatie van morgen.

Professioneel in tuinontwerp,  
tuinaanleg en tuinonderhoud 

Groen aanleggen of onderhouden, passend bij uw persoonlijke wensen, dat is het doel van ons bestaan. Dit realiseren wij met onze gedegen kennis van het hoveniersvak, van producten én met onze specialismen. Onze dienstverlening is erop gericht u compleet te ontzorgen, van ontwerp tot aanleg én onderhoud!

Lees meer over Jonkers hoveniers

Levende Tuin

Bedrijfstuin

Plantsoen

Laatste nieuws 

Aangenaam: Benjamin Cremers en Dominique Joosten

Hovenierswerk is een vak apart, zo ook de verzorging van bomen. Benjamin van Tree of Life Services uit Venlo en Dominique Joosten van Joosten Boomverzorging uit Molenhoek zijn 2 vakbekwame boomverzorgers die Jonkers hoveniers regelmatig inhuurt om specialistische werkzaamheden omtrent bomen uit te voeren.

Groene aankleding van bedrijfsterrein heeft positief effect op gastbeleving

Wanneer het gaat om gezondheid en fitheid, dan speelt groen in onze omgeving een grote rol. Ook bij Fit Focus in Venlo is er aandacht voor groen. In het najaar van 2015 plantte Jonkers hoveniers een nieuwe boom bij deze sportschool, die het uitzicht vanuit het café van de sportschool verfraaid.

Kom ook naar de Boerenmarkt bij Plantencentrum Velden

Plantencentrum Velden organiseert zondag 25 september een gezellige en informatieve boerenmarkt. Diverse bedrijven presenteren hun producten tijdens deze dag, er is vanalles te proeven en er zijn leuke activiteiten voor jong en oud. Jonkers hoveniers is ook aanwezig. Wij verwelkomen u graag aan onze stand!