Jonkers hoveniers Venlo

zomer in de tuin

Groen kleurt

uw leven!

Jonkers hoveniers hecht veel waarde aan de kleur van het leven. De kleur die wordt ingevuld door de natuur om ons heen. Jonkers hoveniers zaait deze kleur. Planten groeien en laten onze omgeving opbloeien. Raak geïnspireerd, leer de natuur waarderen en investeer hiermee in de generatie van morgen.

Professioneel in tuinontwerp,  
tuinaanleg en tuinonderhoud 

Groen aanleggen of onderhouden, passend bij uw persoonlijke wensen, dat is het doel van ons bestaan. Dit realiseren wij met onze gedegen kennis van het hoveniersvak, van producten én met onze specialismen. Onze dienstverlening is erop gericht u compleet te ontzorgen, van ontwerp tot aanleg én onderhoud!

Lees meer over Jonkers hoveniers

Levende Tuin

Bedrijfstuin

Plantsoen

Laatste nieuws 

Aangenaam: Rob Steltenpöhl

Rob Steltenpöhl werkt bij Optigroen Dak- en Gevelbegroeiing als Product- en Systeemmanager. Tijdens zijn studie Tuin- en landschapsinrichting aan de Hogeschool Van Hall Larenstein in Velp liep Rob stage bij Optigroen en kwam toen voor het eerst in aanraking met dakbegroeiing en de unieke thermische eigenschappen hiervan.

Retentiedak gemeentehuis Landgraaf een lust voor het oog

Jonkers daktuinen heeft op het nieuwe gemeentehuis van Landgraaf in oktober 2016 een ‘groen-blauw-dak’ aangelegd in opdracht van Bouwbedrijf Van Stiphout uit St. Oedenrode. Wij waren benieuwd hoe het dak er na 10 maanden uitziet. Zag je in oktober nog vooral een grijze massa, nu staat het vol met kleurrijke beplanting bestaande uit heesters, vaste planten, sedumsoorten en kruiden. Bekijk het resultaat!

Bezoek de nationale tuinweek 2017

Groei & Bloei organiseert van 10 t/m 18 juni weer de Nationale Tuinweek met dit jaar als hoofdthema: Kruiden! Een spetterende week vol groene activiteiten in het land; van fietstocht tot tuinconcert!