Vacature Machinist

Machinist 

Jonkers is op zoek naar een machinist die zelfstandig machines kan bedienen en deze indien nodig kan repareren. Het betreft werk heeft betrekking op het aanleggen en onderhouden van groen. In deze functie werk je veel zelfstandig en heb je de vrijheid om jouw werk naar eigen inzicht in te delen. Ook werk je in een leuk team met gezellige collega's.

 

Wat ga je doen?

Uitvoeren van routinematig gemechaniseerde bewerkingen, volgens omschreven opdrachten. Je verricht het werk onder -al dan niet dagelijks- toezicht en zodanig dat jouw werk op tijd en conform verkregen opdrachten wordt opgeleverd binnen de geldende kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen.

Voor meer informatie over deze vacature

Groen kleurt!

Neem contact op met Jos

Rechtstreeks 077 - 7113 705

j.jonkers@jonkershoveniers.nl

Jouw taken en bevoegdheden

Het werk omvat veelal het onderhouden van tuinen, plantsoenen, sport- en recreatieterreinen met diverse motorische gereedschappen, machines en andere hulpmiddelen. Tevens voer je de dagelijkse controles, onderhoud en reparaties uit op deze machines. Je bent bevoegd tot het inroepen van derden bij machineproblemen indien monteur of uitvoerder niet bereikbaar zijn.

 

Je hebt aantoonbare kennis van en werkervaring met diverse machines. Je bent bereid te werken aan je persoonlijke ontwikkeling zoals het volgen van cursussen. Je bent klant- en servicegericht, je kunt goed samenwerken, je bent flexibel en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Werkervaring in de hovenierssector is geen must, maar wel een pré. Tot slot woon je in of nabij Venlo.

 

Wat bieden wij je?

  • Een zelfstandige functie waarin je deel uitmaakt van een klein team bij een toonaangevend hoveniersbedrijf.
  • Startdatum: per direct.
  • Dienstverband: tijdelijk, met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • De arbeidsomvang: fulltime.
  • Een passend salaris, afhankelijk van opleiding, ervaring en ontwikkeling in functie volgens cao.

 

Hoe komen we met elkaar in contact?

Enthousiast geworden? Stuur dan per email je motivatiebrief en CV naar Jos via j.jonkers@jonkershoveniers.nl o.v.v. vacature machinist / monteur. Wanneer je nog vragen hebt met betrekking tot deze vacature, schroom dan niet om contact op te nemen met Jos.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar vacatures