Vacature Hovenier onderhoud

Hovenier onderhoud (M/V) 

Jonkers is per direct op zoek naar een hovenier voor het onderhoud van particuliere tuinen, bedrijfstuinen en openbare ruimten. Bij al onze werkzaamheden krijgen natuur, biodiversiteit en klimaatadaptatie volledig de aandacht én ruimte. Wil jij je samen met ons inzetten voor een groenere leefomgeving? Lees dan gauw verder!

 

Wat ga je doen?

Als hovenier onderhoud kom je in de ochtend met je team bij elkaar en stem je samen met de teamleider de planning af. Ieder seizoen, maar ook iedere locatie is verschillend. Hierdoor is jouw werk erg gevarieerd. Onkruid plukken, schoffelen of wegbranden, papier prikken en machinewerk als heggenscheren, bosmaaien en bladblazen, behoren tot jouw takenpakket. Aan het einde van de dag zorg je voor een optimale tuin en dus ook voor een tevreden klant. Want de tevredenheid van de klant staat bij Jonkers altijd voorop. Zijn zij tevreden, dan kun jij met een goed gevoel je werkdag afsluiten.

 

Als hovenier onderhoud leer je veel bij Jonkers. De voorman helpt jou meer ervaring te krijgen in verschillende werkzaamheden, waardoor je eigen inzichten creëert en meer plantenkennis krijgt. Hierdoor kan er uiteindelijk beroep gedaan worden op eigen initiatief. Je bent een belangrijk visitekaartje naar onze klant.

Jouw kwaliteiten

Je hebt een diploma voor vakbekwaam hovenier (niveau 2-3) of een gelijkwaardige diploma. Je bent bereid om te leren en te werken aan je persoonlijke ontwikkeling door het volgen van cursussen. Je bent leergierig, vakkundig, een teamplayer, communicatief sterk en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Ook kun je goed omgaan met stress-situaties en ben je fysiek bestand tegen lichamelijke belasting. Verder bezit je rijbewijs B-E. Jouw Nederlandse taalbeheersing is uitstekend en je woont bij voorkeur in of nabij Venlo.

 

Wat bieden wij je?

  • Een uitdagende en afwisselende baan bij een toonaangevend hoveniersbedrijf waarbij je dagelijks met een klein team op pad gaat.
  • Jonkers investeert in persoonlijke groei en ontwikkeling.
  • We zijn een dynamisch bedrijf met diverse specialismen. We bieden jou de mogelijkheid om door te groeien en cursussen te volgen om je zo een specialisme eigen te maken.
  • Ook geven we onze medewerkers de ruimte voor het nemen van eigen verantwoordelijkheid.
  • Startdatum: per direct.
  • Dienstverband: tijdelijk, met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Een passend salaris, afhankelijk van opleiding, ervaring en ontwikkeling in functie volgens CAO Hoveniersbedrijf Nederland.
  • Duidelijke werkweek van maandag t/m vrijdag.

 

Hoe komen we met elkaar in contact?

Wil je samen met ons bouwen aan de groene stad van de toekomst? Stuur dan per email je motivatiebrief en CV naar Jos Jonkers via j.jonkers@jonkershoveniers.nl o.v.v. vacature hovenier onderhoud. Wanneer je nog vragen hebt met betrekking tot deze vacature, schroom dan niet om contact op te nemen met Jos Jonkers.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar vacatures

Bekijk hoe het is om bij Jonkers te werken: 

Wil je meer informatie over bovenstaande vacature?  

Neem contact op met:

Jos Jonkers