subsidie voor solargroendak

Subsidie voor een solargroendak 

Steeds meer gemeenten vinden groen en duurzaamheid belangrijk bij de ontwikkeling van de stad of gemeente. Ze willen de aanleg van groene daken stimuleren, aangezien groene daken niet alleen voor de bewoner zelf, maar ook voor de omgeving veel voordelen bieden. In veel gemeenten worden daarom subsidies verstrekt voor de aanleg van een groen dak .

 

Op de aanschaf van zonnepanelen kunt u als particulier BTW terugvragen. Door hier gebruik van te maken, heeft u maximaal voordeel van uw zonnepanelen. Ook bedrijven en (non-profit) instellingen kunnen subsidie aanvragen voor de aanschaf van zonnepanelen via de zogenoemde SDE + regeling.

 

Bekijk de website van Energiesubsidiewijzer om te zien wat er in uw gemeente en/of provincie mogelijk is.

Garantie

Jonkers daktuinen en Optigrün garanderen het functioneren van de dakbegroeiing voor een periode van minimaal 10 jaar. In combinatie met de dakbedekking kunt u zelfs een verzekerde garantie krijgen voor 15 jaar. Enige voorwaarde is dat het onderhoud van de dakbegroeiing of daktuin door Jonkers daktuinen wordt uitgevoerd, voor de duur van de garantieperiode.

 

Werkzaamheden voor opdrachtgevers voert Jonkers daktuinen uit onder het kwaliteitslabel van Groenkeur Dak- en Gevelbegroeiing. Groenkeur heeft de Algemene Consumenten Voorwaarden en de Business to Business Voorwaarden geformuleerd waaronder elk Groenkeur-lid zijn klanten bedient.

In de Consumentenvoorwaarden is onder meer één jaar garantie vastgelegd voor aangelegde projecten. Jonkers hoveniers kan deze garantie uitbreiden tot een all-in garantie voor 10 jaar. De enige voorwaarde voor deze garantie is dat u met ons een onderhoudscontract afsluit voor minimaal 2 beurten per jaar.

Wil je meer weten over solargroendaken?

Peter Maessen

Bekijk ook onderstaande pagina's 

solargroendak

Solargroendak

voordelen solargroendak

Voordelen solargroendak