Stages

Stagevacatures 

Een van de pijlers van Jonkers is het aanbieden van groen voor iedereen. Jonkers luistert naar de persoonlijke wensen van de klant, zet deze wensen om naar groen-op-maat in een tuinontwerp en vertaalt dit ontwerp naar een toonaangevend eindproduct van hoge kwaliteit. Wij zijn dan ook een goede leerplaats voor leerlingen en studenten in het groenvak. Wij bieden het gehele jaar stageplekken om werkervaring op te doen op allerlei werkgebieden, passend bij jouw opleiding.

 

 

Stageplekken

Jonkers hoveniers biedt verschillende stageplaatsen voor tweede-, derdejaarsstages en afstudeerstages voor de volgende opleidingen:

  • MBO hoveniersopleidingsniveau 2 t/m 4
  • HBO opleiding Tuin- en Landschapsinrichting of gerelateerde opleiding

Voor meer informatie over deze vacature

Groen kleurt!

Neem contact op met Jos Jonkers

Rechtstreeks 077 - 7113 705

j.jonkers@jonkershoveniers.nl

Wat bieden wij je?

  • Een afwisselende leerplaats waarin je deel uitmaakt van een divers team bij een toonaangevend hoveniersbedrijf
  • Professionele begeleiding
  • Uitzicht op dienstverband (indien beschikbare vacatures)
  • Stagevergoeding volgens richtlijnen van SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven)
  • Jonkers hoveniers is een erkend leerbedrijf van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Wij voldoen aan richtlijnen voor een goede begeleiding van stagiaires.

Hoe komen we met elkaar in contact?

Enthousiast geworden? Stuur dan per email het stageformulier, motivatiebrief en CV naar Jos Jonkers via j.jonkers@jonkershoveniers.nl o.v.v. stageplek. Wanneer je nog vragen hebt met betrekking tot stageplekken, schroom dan niet om contact op te nemen met Jos Jonkers.

 

Je krijgt een ontvangstbevestiging zodra jouw stageverzoek bij ons binnen is. Binnen twee weken laten we weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Terug naar vacatures

Bekijk hier het filmpje over de ervaring die je op doet bij Jonkers: