Royal Grass

Royal Grass 

Royal Grass is sinds 2003 marktleider op het gebied van kunstgras. Het uitgangspunt van Royal Grass is het optimaal nabootsen van natuurgras zonder de nadelen daarvan, zoals maaien, bewateren en bemesten. Royal Grass laat kunstgras zoveel mogelijk op echt natuurgras lijken en alle producten zijn van superieure kwaliteit. Of u nu een grote of kleine tuin heeft, een (dak)terras of een balkon, een tuin met veel zon of juist veel schaduw: Royal Grass is overal toepasbaar.

 

De kunstgras kwaliteiten uit het Royal Grass assortiment zijn de meest innovatieve die u kunt krijgen. De grasvezels zijn V-vormig, gekopieerd van natuurlijk gras, zodat het niet van echt te onderscheiden is. De Micro Nerve Technology (MiNT) geeft het kunstgras een matte, zijdeachtige kleur en minimale glans. De ruggengraat van de vezels zorgt ervoor dat de grasvezels langer rechtop blijven staan en ook weer snel terugveren wanneer u er overheen loopt.

 

Het gras is veilig voor kinderen, dieren en het milieu en voldoet aan de internationale normen. Bij Jonkers hoveniers kunt u enkele producten komen bekijken, voelen en beoordelen. Een overzicht van het complete assortiment ziet u hier.

Wilt u meer informatie over

Royal Grass en kunstgras?

Mark van Mierlo

Bekijk ook onderstaande pagina's 

Royal Grass website

kunstgras

Kunstgras