Over Jonkers

Over Jonkers 

De wortels van Jonkers zijn ontstaan in 1948. Een zaadje werd geplant, er groeiden wortels die zich een weg vormden door de aarde. Door de jaren heen groeiden de wortels steeds dieper en vaster de grond in. Jonkers kreeg steeds meer betekenis, met heldere kernwaarden als fundament.

De wortels: Met onze natuurlijke passie mensen inspireren en verrassen op een eerlijke manier

De wortels van Jonkers zijn ontstaan in 1948. Een zaadje werd geplant, er groeiden wortels die zich een weg vormden door de aarde. Door de jaren heen groeiden de wortels steeds dieper en vaster de grond in.

 

Kernwaarden

Jonkers heeft zich ontwikkeld tot een gerenommeerd hoveniersbedrijf met kernwaarden die de wortels van de organisatie vormen. De kernwaarden vormen als het ware de voeding, de energie en de levensstroom voor een solide bedrijfsvoering, een organisatie met kennis en kunde.

De stam: Onze mensen vormen de groene kracht die de organisatie laat bloeien

Onze hoveniers vormen de stam van de organisatie.

 

De medewerkers van Jonkers hoveniers vormen de stam van de organisatie. Zij zijn sterk, flexibel, verkennend en leergierig, werken zelfstandig en staan open voor (nieuwe) idee├źn. Dankzij hun betrokkenheid en gedrevenheid kan Jonkers hoveniers voortdurend uitkijken naar en inspelen op nieuwe mogelijkheden en innovaties. Zo passen wij ons aan op de snel veranderende wereld om ons heen. We gaan met de tijd mee zonder onze afkomst uit het oog te verliezen.

De takken en bladeren: Duurzaamheid en biodiversiteit geven onze leefomgeving energie!

De bladeren symboliseren onze productwaarden; duurzaamheid en biodiversiteit.

 

Productwaarden

Vanuit de stam en takken vormen bladeren de energiebron voor de plant. Bij Jonkers hoveniers symboliseren de bladeren de productwaarden duurzaamheid en diversiteit; de energiebron van de organisatie. De schakel tussen de medewerkers en het uiteindelijke product.

 

Jonkers hoveniers kiest voor duurzaamheid, zodat jij maar ook de generatie van morgen zo gezond mogelijk kan genieten van groen. Daarnaast brengt een grote verscheidenheid aan groen je omgeving tot leven. Het vormt de basis voor een levensgemeenschap vol organismen, insecten en ander leven.

De bloem: Groen voor iedereen; gisteren, vandaag en morgen!

De bloem; het eindresultaat van ons werk. Raakt, inspireert en verwondert.

 

Producten en specialismen

Groen aanleggen of onderhouden, passend bij iemands persoonlijke wensen; dat is het doel van ons bestaan. Dit realiseren we met onze producten en specialismen. De bloei van de roos symboliseert het eindresultaat.

 

Met het resultaat van ons werk hopen wij mensen te kunnen raken, te verwonderen, te inspireren. Dat is waar Jonkers hoveniers zich voor inzet. Daar bloeien wij van op.

 

Groen voor iedereen; gisteren, vandaag en morgen!