Aangenaam: Hanneke

Aangenaam: Hanneke  

05 september 2017

Hanneke werkt sinds 1 juni 2017 bij Jonkers hoveniers. Ze begon als boekhouder en is nu Finance & HR Manager. Hanneke is verantwoordelijk voor de finance- en personeelsafdeling. Ook is zij KMV-manager. Deze afkorting staat voor kwaliteit, milieu en veiligheid. Wij vroegen Hanneke naar haar leuke baan.

“Ik houd ervan als alles zwart of wit is. Grijze gebieden of een kunstzinnig beroep dat past niet bij mij”, vertelt Hanneke. “Ik heb de studie HBO bedrijfseconomie gevolgd, omdat ik graag met cijfertjes werk. Ik vind het leuk om verbanden te leggen en zie er een uitdaging in om ervoor te zorgen dat alles cijfermatig klopt. Ik houd er ook van om gestructureerd te werken en me ergens in vast te bijten.”

Administratie van A tot Z

Hanneke werkt nauw samen met de administratieve medewerkers die de boekhouding en personeelsadministratie verzorgen. "Ook heb ik veel contact met de uitvoerders. Zij zetten het personeel buiten in." Daarnaast heeft ze natuurlijk veel direct contact met de personeelsleden zelf, omdat ze met haar rol alle contracten, verlofregelingen, ontwikkelwensen, cultuur en teamverbanden bij Jonkers regelt.

Toezicht op certificeringen

“Mijn taken als KMV-manager houden in dat ik me verdiep in alle regelgeving en procedures rondom de certificaten die Jonkers heeft op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Ik ga erop toezien dat we aan alle regels en wetten voldoen die verbonden zijn aan deze certificeringen. Ik begeleid audits en beheer de administratie rondom de certificaten. Ik zie dit als een interessante aanvulling op mijn werkzaamheden als Finance & HR Manager.”

Mariet

Aangenaam: Mariet

Over Jonkers

Over Jonkers hoveniers

Bart

Aangenaam: Bart