Tuinbeurzen vol inspiratie

Tuinbeurzen vol inspiratie 

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur! Heb jij al nagedacht wat je met jouw tuin wilt doen? Ga je voor een complete make-over of plaats je alleen enkele nieuwe planten? En hoe deel je jouw tuin zo optimaal mogelijk in? Ook in 2018 kun je weer genoeg inspiratie op doen en verschillende tuinbeurzen bezoeken. Jonkers hoveniers zet vier tuinbeurzen voor je op een rij!

Tuin en Sfeer Groningen - 15 t/m 18 februari 2018

Tuin & Sfeer biedt alle inspiratie en informatie voor de tuin van jouw dromen en buitenleven. Ontdek de verschillende tuinstijlen en geniet van de voorjaarsbloeiers. Deskundige exposanten geven persoonlijk advies wanneer je een foto of plattegrond van je tuin meeneemt. Verder zijn er verschillende themastraatjes, zoals Natuurlijk Tuinieren, De Eetbare Tuin en de Culinaire Proeverij. Genoeg om een dag heerlijk te vertoeven. Toegangsprijs: € 9,00 p.p. (€ 8,00 in de voorverkoop). Kinderen t/m 16 jaar gratis.

Tuinidee Den Bosch - 22 t/m 25 februari 2018

Tijdens TuinIdee wordt het buitenleven gevierd in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch. De klimaatbestendige tuin, eten van eigen bodem, de gezonde leefomgeving en het stoere outdoor leven staan centraal. Bekijk de kleurrijke voorbeeldtuinen, proef het nieuwe seizoen, en laat je verrassen. Kom, beleef het buitenleven en vier het feest mee! Dit keer is het vierdaagse evenement nog groener, verrassender en groter met ruim 200 aanbieders met topmerken. Toegangsprijs: € 16,50 p.p. (€ 12,50 in de voorverkoop). Kinderen t/m 12 jaar gratis.

Beervelde, hét Feest van de Tuin! - 11 t/m 13 mei 2018

Op de tuinbeurs in Beervelde wordt het feest van de tuin gevierd. 220 geselecteerde deelnemers bieden het beste voor je tuin aan. Van planten tot decoratie en van antiek tot tuinverlichting. Beervelde is meer dan een tuinsalon, een bloemenmarkt of een plantenbeurs. Het is een plaats waar tuinvrienden elkaar in een natuurlijke omgeving ontmoeten. Toegangsprijs: € 12,00 p.p. (€10,00 in de voorverkoop). Kinderen t/m 14 jaar gratis.

Bloem & Tuin Nuenen - 13 juli t/m zondag 22 juli 2018

Bloem & Tuin is het tuinevenement voor iedereen die houdt van de buitenlucht en zich wil laten verrassen door de meest uiteenlopende kleurenpracht. Op Landgoed Gulberg viert Bloem & Tuin zijn 25ste editie en kun je wandelen over de kronkelige bospaden, door de groene tuinen en genieten van geurende bloemen. Bekijk de diverse modeltuinen en vijvers en laat je inspireren voor je eigen tuinontwerp en aanleg. Vraag advies bij de vele specialisten en leer van de tips, presentaties, voorbeelden en demonstraties. Toegangsprijs: € 12,00 p.p. Kinderen t/m 14 jaar gratis.

 

Bezoek een van deze tuinbeurzen en doe inspiratie op!

Misschien zit hier ook iets interessants voor je bij: 

Tuintrends 2017

Tuintrends 2017