Symposium 'Samen bouwen aan de groene stad'

Save the date: 13 februari 2020  
Symposium Samen bouwen aan de groene stad 

Het stimuleren van biodiversiteit en het verhogen van natuurwaarden binnen de stedelijke omgeving is een actueel thema. Het is nu tijd om in actie te komen en samen te bouwen aan de groene stad van de toekomst! Dit verbetert het leefklimaat op diverse vlakken, denk aan gezondheid, leefbaarheid, sociale en economische voordelen.

 

Kom naar het symposium 'Samen bouwen aan de groene stad' om nog  grotere stappen te zetten!

DATUM: donderdag 13 februari

TIJDSTIP: 12.30 - 17.00

LOCATIE: Villa Flora - St. Jansweg 20, Venlo

Sneller in actie door meer samenwerking

Bedrijven uit de bouwwereld, architecten, maar ook overheden kunnen samen werken aan de verbetering van het leefklimaat binnen de stedelijke omgeving. Mondjesmaat ontstaan steeds meer initiatieven en oplossingen om de kwaliteit van de leefomgeving binnen de stedelijke omgeving te verbeteren. Door sterkere samenwerking kunnen grotere stappen gezet worden! Tijdens het symposium komen de diverse stakeholders bij elkaar die samen het verschil kunnen maken. 

Green Climate Solutions 
Wageningen University & Research 

Wageningen University & Research doet onderzoek naar de effecten van groen binnen de stedelijke omgeving. Programmaleider Green Climate Solutions, Tim Hattum, is gastspreker van het symposium. Lees hieronder zijn artikel over het belang van investeren in een groene stad. 

Lees meer

Aanmelden

Oplossingen op het gebied van natuurinclusief bouwen, klimaatadaptatie en watermanagement komen tijdens het syposium aan bod. Reserveer 13 februari 2020 dus alvast in je agenda! Binnenkort volgt meer informatie over het programma.

 

Via onderstaand formulier kun je j e alvast aanmelden voor het symposium. Neem je collega's mee, vul hun namen en contactgegevens dan in bij 'Bericht'.

Collega verwijderen

Neemt u collega’s mee? Vul hieronder dan hun gegevens in:

Collega verwijderen
Collega toevoegen

Uw bericht wordt verzonden.

Uw bericht is succesvol verzonden.

Het verzenden van het bericht is mislukt..

Bekijk ook onderstaande pagina's 

Klimaatadaptatie

Klimaatadaptatie

Daktuinen

Daktuinen

BREEAM keurmerk

BREEAM keurmerk