Maak kennis met Rick

Maak kennis met Rick  

Rick werkt bij Jonkers als ontwerper, calculator en werkvoorbereider sinds 1 september 2022. Dit doet hij voor projecten in de aanleg van openbaar groen, buitenruimten, bedrijventerreinen en natuur(terreinen). Ook legt hij zich toe op de specialisatie van Jonkers in Heem natuurontwikkeling, Bonte Berm, BREEAM-projecten en GreentoColour®.

“Als basis heb ik een brede kennis opgedaan door diverse studies, die zeer toepasbaar zijn binnen mijn functie. Zo heb ik eerst vakbekwaam hovenier gestudeerd, vervolgens opzichter en uitvoerder groene ruimte en als laatste de HBO-opleiding Management van de Leefomgeving met als specialisatie Landscape Design” vertelt Rick. “In mijn functie bij Jonkers is het ontwerpen en calculeren een mooie combinatie met mijn ervaring als allround hovenier in aanleg- en onderhoudswerk. Ik hou van uitdagingen en diversiteit in mijn werk en dat heb ik bij Jonkers gevonden! Dit vind ik in de mix tussen kleine en grote groenprojecten en de diversiteit in specialismes. Ook wil ik mij inzetten voor duurzame toekomstgerichte groene oplossingen die de biodiversiteit stimuleren. En daar is Jonkers zeer kundig en actief in.”

Rick is een echte aanpakker en zeer leergierig. “Ik zocht een bedrijf dat persoonlijke groei en ontwikkeling stimuleert. Bij Jonkers krijg ik de kans om mijn ervaring en kennis over groen, dieren en heemkunde te vergroten en meteen in projecten toe te passen. Dat vind ik super interessant! Ik kijk uit naar de uitdagingen van de toekomst en om deze op een biodiverse en groene manier te kunnen oplossen.”

Lees ook eens deze artikelen: 

Vacatures

Bekijk onze vacatures

Over Jonkers

Over Jonkers hoveniers

Natuur

Natuur