Aangenaam: Marco

Aangenaam: Marco
Meewerkend voorman 

Marco is één van de veelzijdigste hoveniers die Jonkers hoveniers rijk is. Hij versterkt het team vanaf 1989. In de afgelopen 25 jaar heeft hij zich ontwikkeld tot specialist op het gebied van daktuinen en de aanleg van tuinen. Opdrachten waarbij heel nauwkeurig moet worden gewerkt, die zijn voor Marco. Zoals de aanleg van natuurstenen terrassen en klussen waarbij veel pas en meetwerk voorkomt.

Marco's functie is meewerkend voorman. Hij is van alle markten thuis en daardoor leidt hij vaak projecten waar veel verschillende disciplines nodig zijn, zoals bij de tuin van de familie Marks. "Bij dit project vernieuwden we onder andere het terras rondom het zwembad. Alles bleek scheef. Ik hou van de uitdaging om ter plekke met passende oplossingen te komen", vertelt Marco.

 

"Voor onze opdrachtgevers maak ik alles zoals ik het thuis ook zou maken. Het moet perfect zijn."

 

Marco heeft zijn eigen tuin in 2011 compleet vernieuwd. "In dat jaar ging onze vijver kapot, dat was voor mij de aanleiding om de tuin in zijn geheel aan te pakken en hem te maken zoals ik hem al jaren graag wilde. Ik heb onder andere de vijver verplaatst, een overkapping van 4 meter aangebouwd, een terras van natuursteen gemaakt, kunststof vlonders aangebracht, op het tuinhuisje ligt een daktuin en op de aanbouw ook. Ik heb er anderhalf jaar over gedaan, er zitten 450 manuren in", vertelt Marco. "Dat ben ik; als ik iets doe, doe ik het goed en heel precies. Alle tegels heb ik bijvoorbeeld op precies dezelfde maat geslepen. Het is een klein tuintje, maar alles klopt. Elk detail is super mooi afgewerkt, tot in perfectie", zegt hij lachend. "Hier kan ik samen met mijn gezin nog jaren van genieten."

Tuin Marco Bouten

Tuin Marco Bouten

Tuin Marco Bouten

Tuin Marco Bouten