Vacature Voorman tuinaanleg

Voorman tuinaanleg 

Ben jij klaar voor de volgende stap?

 

Jonkers is per direct op zoek naar een voorman tuinaanleg die samen met ons steden wil vergroenen. Voor deze functie zoeken wij een ervaren hovenier die graag een klein team aanstuurt. Wij bieden jou de kans je te specialiseren in de aanleg van (bedrijfs)tuinen én wij kunnen je meer leren over het aanleggen van daktuinen, bloemenweiden of het succesvolle vaste plantenconcept GreentoColour®.

 

Wat ga je doen?

Elk project dat je gaat uitvoeren, wordt tijdens de overdracht door de projectmanager en de uitvoerder met je besproken. Samen bespreken jullie hoe je het project gaat aanpakken. Vervolgens ga je samen met je team aan de slag met de aanleg, dit zijn particuliere tuinen en bedrijfstuinen. De werkzaamheden voeren jullie uit met oog voor kwaliteit. Ook leggen jullie het groen aan in samenwerking met de natuur en zoveel mogelijk op klimaatpositieve wijze. Zo geef je samen vorm aan de groene stad van de toekomst.

Voor meer informatie over deze vacature

Groen kleurt!

Neem contact op met Jos Jonkers

Rechtstreeks 077 - 7113 705

j.jonkers@jonkershoveniers.nl

Als voorman tuinaanleg werk je veel zelfstandig en heb je de vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te delen. Met de uitvoerder stem je af wat er nog moet gebeuren, of er nog spullen nodig zijn of er wijzigingen in de planning zijn doorgevoerd en of er nog aanpassingen gedaan moeten worden ten opzichte van het originele plan. Dit alles doe je om een zo goed mogelijk eindresultaat voor de klant te bereiken. Dagelijks stem je samen met de uitvoerder de vorderingen af en plan je samen het vervolg.

 

Op locatie heb jij de leiding, zet je de lijnen uit en stuur je jouw collega’s aan. Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het project. Je bent een belangrijk visitekaartje naar onze relaties en aanspreekpunt voor je collega’s.

 

Bij Jonkers gaan we niet voor kortetermijnoplossingen, maar een oplossing waar de klant nog jaren mee vooruit kan. Op het eind van elk project evalueer je met de uitvoerder en de projectmanager hoe het project verliep, daarna begin je aan het volgende project.

 

Jouw kwaliteiten

Je hebt een diploma voor vakbekwaam hovenier (niveau 2-3) of een gelijkwaardige diploma. Je bent bereid om te leren en te werken aan je persoonlijke ontwikkeling door het volgen van cursussen. Je bent leergierig, vakkundig, een teamplayer, communicatief sterk en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Ook kun je goed omgaan met stress-situaties en ben je fysiek bestand tegen lichamelijke belasting. Verder bezit je rijbewijs B-E. Jouw Nederlandse taalbeheersing is uitstekend en je woont bij voorkeur in of nabij Venlo.

 

Dit hebben wij jou te bieden:

  • Een uitdagende en afwisselende baan waarbij je zelfstandig (met een team) op pad gaat.
  • We investeren in persoonlijke groei en ontwikkeling. Ook geven we onze medewerkers de ruimte voor het nemen van eigen verantwoordelijkheid.
  • Jonkers is een dynamisch bedrijf, met diverse specialismen. We bieden jou de mogelijkheid om door te groeien en cursussen te volgen om je zo een specialisme eigen te maken.
  • Mogelijkheid om een team aan te sturen.
  • Vijfdaagse werkweek.
  • Startdatum: per direct.
  • Vast dienstverband.
  • Een goed salaris volgens CAO Hoveniersbedrijf Nederland.
  • Duidelijke werkweek van maandag t/m vrijdag.

 

Zo kom je met ons in contact:

Wil je samen met ons bouwen aan de groene stad van de toekomst? Stuur dan per email je motivatiebrief en CV naar Jos Jonkers via j.jonkers@jonkershoveniers.nl o.v.v. vacature allround hovenier. Wanneer je nog vragen hebt met betrekking tot deze vacature, schroom dan niet om contact op te nemen met Jos Jonkers.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar vacatures

Bekijk hier het filmpje van de VHG over dit mooie beroep: