Vacature Voorman aanleg daktuinen

Voorman aanleg daktuinen 

Jonkers is per direct op zoek naar een voorman voor de aanleg van daktuinen. Specifieke daktuinkennis is een pré, maar niet noodzakelijk. Als je nog geen kennis hebt van daktuinen, maar wel de interesse en motivatie, gaan wij jou opleiden en trainen om jezelf hierin te specialiseren. In deze functie werk je zelfstandig, heb je veel vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te delen en ben je een belangrijk visitekaartje naar onze relaties en aanspreekpunt voor jouw collega’s. Dus, kijk je ernaar uit om samen met ons grijze daken te vergroenen? Lees dan gauw verder!

 

Wat ga je doen?

Elk daktuinproject dat je gaat uitvoeren, wordt tijdens de overdracht door de projectmanager en de uitvoerder met je besproken. Samen bespreken jullie hoe je het project gaat aanpakken. Vervolgens ga je samen met je collega’s aan de slag met de aanleg van groene daken en gevels bij particulieren en bedrijven. Bij elk project realiseren we groen in samenwerking met de natuur en zoveel mogelijk op klimaatpositieve wijze. Zo geven we samen vorm aan de groene stad van de toekomst.

Voor meer informatie over deze vacature

Groen kleurt!

Neem contact op met Jos Jonkers

Rechtstreeks 077 - 7113 705

j.jonkers@jonkershoveniers.nl

Als voorman daktuinaanleg werk je veel zelfstandig en heb je de vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te delen. Met de uitvoerder stem je af wat er nog moet gebeuren, of er nog spullen nodig zijn of er wijzigingen in de planning zijn doorgevoerd en of er nog aanpassingen gedaan moeten worden ten opzichte van het originele plan. Dit alles doe je om een zo goed mogelijk eindresultaat voor de klant te bereiken. Dagelijks stem je samen met de uitvoerder de vorderingen af en plan je samen het vervolg.

 

Op locatie heb jij de leiding, zet je de lijnen uit en stuur je jouw collega’s aan. Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het project. Je bent een belangrijk visitekaartje naar onze relaties en aanspreekpunt voor je collega’s.

 

Bij Jonkers gaan we niet voor kortetermijnoplossingen, maar een oplossing waar de klant nog jaren mee vooruit kan. Op het eind van elk daktuinproject evalueer je met de uitvoerder en de projectmanager hoe het project verliep, daarna begin je aan het volgende project.

 

Jouw kwaliteiten

Je hebt een diploma voor vakbekwaam hovenier (niveau 3) of een gelijkwaardige diploma. Verder bezit je het rijbewijs B-E en het diploma Basisveiligheid en spuitlicentie 1. Ook ben je bereid te werken aan je persoonlijke ontwikkeling zoals het volgen van cursussen. Je bent leergierig, vakkundig, een teamplayer, communicatief sterk, je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je bent je bewust van de nodige veiligheid als hovenier aanleg binnen het team Jonkers daktuinen. Ook kun je goed omgaan met stresssituaties en ben je fysiek bestand tegen lichamelijke belasting. Jouw Nederlandse taalbeheersing is uitstekend en kennis van het daktuinsysteem Optigrün is een pré. Bij voorkeur ben je woonachtig in of nabij Venlo.

 

Dit hebben wij jou te bieden:

  • Een uitdagende en afwisselende baan in een groene werkomgeving ‘op niveau’ bij een toonaangevend hoveniersbedrijf.
  • Jonkers is een dynamisch bedrijf met diverse specialismen in huis. We bieden jou de mogelijkheid om door te groeien en cursussen te volgen om je zo (verder) te specialiseren in daktuinen.
  • We investeren graag in lange termijn relaties, niet alleen met onze klanten ook met onze medewerkers. Kwaliteit staat voorop.
  • Vijfdaagse werkweek.
  • Startdatum: per direct.
  • Vast dienstverband.
  • Goed salaris volgens CAO Hoveniersbedrijf Nederland.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Duidelijke werkweek van maandag t/m vrijdag.

 

Zo kom je met ons in contact:

Wil je samen met ons bouwen aan de groene stad van de toekomst? Stuur dan per email je motivatiebrief en CV naar Jos Jonkers via j.jonkers@jonkershoveniers.nl o.v.v. vacature hovenier aanleg daktuinen. Wanneer je nog vragen hebt met betrekking tot deze vacature, schroom dan niet om contact op te nemen met Jos Jonkers.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar vacatures