Vacature Voorman aanleg daktuinen

Voorman aanleg daktuinen 

Jonkers is op zoek naar een Voorman voor de aanleg van daktuinen. In deze functie werk je zelfstandig, heb je veel vrijheid om je werk op eigen inzcht in te delen en werk je in een leuk team met gezellige collega's. Dus, heb jij affiniteit met groen werk en werk je graag op niveau? Lees dan verder!

 

Wat ga je doen?

Als Voorman aanleg daktuinen ga je samen met jouw team aan de slag met de aanleg van van particuliere- en bedrijfsdaktuinen en dakbegroeiingen. Je bent een belangrijk visitekaartje naar onze relaties en aanspreekpunt voor jouw collega’s.

vriendelijke, gemotiveerde en collegiale houding.

Voor meer informatie over deze vacature

Groen kleurt!

Neem contact op met Jos Jonkers

Rechtstreeks 077 - 7113 705

j.jonkers@jonkershoveniers.nl

Jouw kwaliteiten

Je hebt een diploma voor vakbekwaam hovenier (niveau 3) of een gelijkwaardige diploma. Verder bezit je het rijbewijs B-E en het diploma Basisveiligheid en spuitlicentie 1. Ook ben je bereid te werken aan je persoonlijke ontwikkeling zoals het volgen van cursussen. Je bent leergierig, vakkundig, een teamplayer, communicatief sterk, je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je bent je bewust van de nodige veiligheid als hovenier aanleg binnen het team Jonkers daktuinen. Ook kun je goed omgaan met stresssituaties en ben je fysiek bestand tegen lichamelijke belasting. Jouw Nederlandse taalbeheersing is uitstekend en kennis van het daktuinsysteem Optigroen is een pré. Bij voorkeur ben je woonachtig in of nabij Venlo.

 

Dit hebben wij jou te bieden:

  • Een uitdagende en afwisselende baan in een groene en dynamische werkomgeving ‘op niveau’ bij een toonaangevend hoveniersbedrijf.
  • Mogelijkheden om door te groeien.
  • Startdatum: per direct.
  • Dienstverband: tijdelijk, met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Een passend salaris, afhankelijk van opleiding, ervaring en ontwikkeling in functie volgens CAO Hoveniersbedrijf Nederland.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Duidelijke werkweek van maandag t/m vrijdag.

 

Zo kom je met ons in contact:

Wil jij met ons bouwen aan een groenere toekomst? Stuur dan per email je motivatiebrief en CV naar Jos Jonkers via j.jonkers@jonkershoveniers.nl o.v.v. vacature hovenier aanleg daktuinen. Wanneer je nog vragen hebt met betrekking tot deze vacature, schroom dan niet om contact op te nemen met Jos Jonkers.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar vacatures