Vacature hovenier onderhoud daktuinen

Hovenier onderhoud daktuinen (M/V) 

Bij Jonkers zijn we per direct op zoek naar een hovenier onderhoud voor de afdeling daktuinen. Specifieke daktuinkennis is een pré, maar niet noodzakelijk. Als je nog geen kennis hebt van daktuinen, maar wel de interesse en motivatie, gaan wij jou opleiden en trainen om jezelf hierin te specialiseren. Dus, kijk je ernaar uit om samen met ons grijze daken te vergroenen? Lees dan gauw verder!

 

Wat ga je doen?

Als hovenier onderhoud daktuinen ga je zelfstandig op pad in een team van twee personen. Je bent werkzaam in heel Zuid-Nederland en vlak over de grens in Duitsland. Om hier te komen, beschikt jouw team over een eigen bus van de zaak. Je maakt jouw eigen planning voor de dag en voert die vervolgens vakkundig uit.

Voor meer informatie over deze vacature

Groen kleurt!

Neem contact op met Jos Jonkers

Rechtstreeks 077 - 7113 705

j.jonkers@jonkershoveniers.nl

Onderhoud daktuin

Onderhoud daktuin

Onderhoud daktuin

Onderhoud daktuin

Je voert onderhoud uit op particuliere en bedrijfsdaktuinen. Je monitort de beplanting en het daktuinsysteem en maakt hier rapportages van. Je hebt persoonlijk contact met de klant en bent dus het visitekaartje van Jonkers. Daarom zoeken we iemand die vriendelijk en gemotiveerd is, plus een collegiale houding heeft. Je stelt zelf een planning op en stemt met de klant af wanneer je komt. Daarnaast stem je met de uitvoerder de planning van mensen en materieel af. Je regelt zelf wanneer en waar je naartoe gaat en werkt dus heel zelfstandig.

 

Ook werk je veel met accugereedschappen. Daarnaast staat veiligheid bij ons bovenaan. Niet alleen wanneer je met deze gereedschappen aan de slag gaat, maar ook wanneer je het dak op gaat. Ook is het handig als je geen last hebt van hoogtevrees.

 

Jouw kwaliteiten

Je hebt een diploma voor vakbekwaam hovenier (niveau 2 of 3) of een gelijkwaardig diploma. Verder bezit je het rijbewijs B-E. Ook ben je bereid te werken aan je persoonlijke ontwikkeling zoals het volgen van cursussen. Je bent vakkundig, communicatief sterk en je bent je bewust van de nodige veiligheid als hovenier onderhoud binnen het team Jonkers daktuinen. Ook kun je goed omgaan met stresssituaties en ben je fysiek bestand tegen lichamelijke belasting. Jouw Nederlandse taalbeheersing is uitstekend en kennis van het daktuinsysteem Optigrün is een pré. Bij voorkeur ben je woonachtig in of nabij Venlo.

 

Wat bieden wij je?

  • Een uitdagende en afwisselende baan in een groene werkomgeving ‘op niveau’ bij een toonaangevend hoveniersbedrijf.
  • Jonkers is een dynamisch bedrijf met diverse specialismen in huis. We bieden jou de mogelijkheid om door te groeien en cursussen te volgen om je zo (verder) te specialiseren in daktuinen.
  • We investeren graag in lange termijn relaties, niet alleen met onze klanten ook met onze medewerkers. Kwaliteit staat voorop.
  • Wanneer je bij Jonkers komt werken, bouw je samen met ons aan de groene stad van de toekomst.
  • Startdatum: per direct.
  • Dienstverband: tijdelijk, met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Een passend salaris, afhankelijk van opleiding, ervaring en ontwikkeling in functie volgens CAO Hoveniersbedrijf Nederland.
  • Duidelijke werkweek van maandag t/m vrijdag.

Hoe komen we met elkaar in contact?

Wil je samen met ons bouwen aan de groene stad van de toekomst? Stuur dan per email je motivatiebrief en CV naar Jos Jonkers via j.jonkers@jonkershoveniers.nl o.v.v. vacature hovenier aanleg daktuinen. Wanneer je nog vragen hebt met betrekking tot deze vacature, schroom dan niet om contact op te nemen met Jos Jonkers.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar vacatures