Vacature hovenier aanleg daktuinen

Hovenier aanleg daktuinen (M/V) 

Jonkers is per direct op zoek naar een Hovenier aanleg voor de afdeling Jonkers daktuinen. Je bent expert op jouw vakgebied. Je bent een doorzetter, een teamplayer, je weet van aanpakken ‘op niveau’ en je hebt oog voor detail en veiligheid. je komt te werken in een leuk team met gezellige collega's.

 

Wat ga je doen?

Als hovenier aanleg ga je aan de slag binnen het team Jonkers daktuinen. Je bent voornamelijk bezig met aanleg en onderhoud van particuliere- en bedrijfsdaktuinen en dakbegroeiingen. Je bent een belangrijk visitekaartje naar onze relaties en daarom verwachten we ook een vriendelijke, gemotiveerde en collegiale houding.

 

Jouw kwaliteiten

Je hebt een diploma voor vakbekwaam hovenier (niveau 3) of een gelijkwaardige diploma. Verder bezit je het rijbewijs B-E en het diploma Basisveiligheid en spuitlicentie 1. Ook ben je bereid te werken aan je persoonlijke ontwikkeling zoals het volgen van cursussen. Je bent leergierig, vakkundig, een teamplayer, communicatief sterk, je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je bent je bewust van de nodige veiligheid als hovenier aanleg binnen het team Jonkers daktuinen. Ook kun je goed omgaan met stresssituaties en ben je fysiek bestand tegen lichamelijke belasting. Jouw Nederlandse taalbeheersing is uitstekend en kennis van het daktuinsysteem Optigrün is een pré. Bij voorkeur ben je woonachtig in of nabij Venlo.

 

Wat bieden wij je?

  • Een uitdagende en afwisselende baan in een groene en dynamische werkomgeving ‘op niveau’ bij een toonaangevend hoveniersbedrijf.
  • Mogelijkheden om door te groeien.
  • Startdatum: per direct.
  • Dienstverband: tijdelijk, met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Een passend salaris, afhankelijk van opleiding, ervaring en ontwikkeling in functie volgens CAO Hoveniersbedrijf Nederland.

 

Hoe komen we met elkaar in contact?

Wil jij met ons bouwen aan de toekomst? Stuur dan per email je motivatiebrief en CV naar Jos Jonkers via j.jonkers@jonkershoveniers.nl o.v.v. vacature hovenier aanleg daktuinen. Wanneer je nog vragen hebt met betrekking tot deze vacature, schroom dan niet om contact op te nemen met Jos Jonkers.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wilt u meer informatie over deze vacature?

Jos Jonkers